Oda sıcaklığındaki margarin, sıvı yağ, toz şeker ve pudra şekerini birbirine yedirene kadar yoğuralım

Ardından unu ve kabartma tozunu ekleyelim
Yumuşak bir hamur olması gerekiyor ki kolay rulo yapabilelim
İç harcını hazırlarken hamurumuzu dinlenmeye bırakalım
İç harcımızı elmaları rendeleyip şekerle tavada kavurarak en son ceviz ve tarçını ekleyip hazırlayalım
Hamurumuzdan küçük parçalar alarak merdaneyle tatlı tabağı büyüklüğünde açalım

Açtığımız hamuru dörde bölerek üçgenler haline getirelim

Büyük olan kısma iç harçtan koyarak rulo şeklinde saralım

Yağlanmış kağıt serdiğimiz tepsiyle fırında düşük ısıda (175 derece gibi) hafif pembeleşinceye kadar pişirelim

Kurabiyelerimiz soğuduktan sonra pudra şekerine bulayalım

Kurabiyeler dinlendikçe daha da lezzetleniyor
