03-01-2012
|
|
VANDETTA
|
Cevap : Tarihte Tesettür Düsmanligi
Efendim vakti zamanında bir medeniyet furyası inandıkları inançsızlığın etkisiyle evrim geçirerek,ilim ve bilimin dışında gelişerek giyim ve kuşama olan takıntı olarak kültürümüzün üzerine silah zoruyla oturduldu
Bir söz var ''Başörtüsü denince 1400 yıl öncesinden bahsedenler,soyunmaya gelince taş devrine dönüyorlar'' diye
Bugün başörtüsünü siyasi simge olarak görenler,başörtüsüyle alakasız çevredir,hadi diyelim siyasi simge olsun,buna kim ne karışır?Bir başkası da ayağa kalkıp mini etek de siyasi simgedir giyemezsiniz dese ne diyeceksiniz,geri kafalı diyeceksiniz biliyorum:)Zira dedim ya bizim bu ülkede medeniyet elbisenin kısalığına ya da darlığına göre ölçülüyor Fakat hiç kimse medeniyet diye bize dayatılanın kimin medeniyeti olduğunu sorgulama gereği duymuyor
Bugüne geldiğimizde ise başörtüsüne balans ayarı yapanlara rot ayarı yaptılar esameleri bile okunmuyor
Eyydi Sütçü İmam,mevlam rahmet eyleye,başlattığın mukaddes davanın mücadelesini hala veriyoruz,haberin yok Bugün yaşasan cephane yetmeyecek sana 
|
|
|
|