Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Muhteşem İhanet (Muhteşem Yüzyıl)

Eski 02-29-2012   #9
JOKER

Cevap : Muhteşem İhanet (Muhteşem Yüzyıl)

Bende biraz izlemiştim diziyi o kadar abartılmamış bence ve izlediklerimin büyük bir bölümününde yaşandığına eminim, fakat denildiği gibi bazı konuların üzerine reyting kaygısından dolayı fazla eğililmiş ve abartılmış olabilir buda çok normal, yani burda tarihi karalama gibi birşey söz konusu değil, bunlar hep yaşanmış şeyler, bunların gün ışığına çıkmış olması neden bazı çevreleri rahazsız eder anlamışta değilim, beğenmediysen eleştir izleme, şikayet edip kapattırmak ne demekmiş gerçekleri görmekten bu kadarmı korkuyorsunuz bu nasıl mantık :D Osmanlı imparatorluğunda harem beğensende beğenmesende buna yakın bişi, sultanlar entrikalar herzaman vardı, yani olan şeyler bunlar, nerdeyse Kanuninin eli kadın eline değmemiştir sadece seferi çıkıp fetih yapmıştır diyecek zihniyetler var sadece gülüyorum:D

geçen gün FETİH filmine gittim gerçekten süper bişi yapmışlar bizim bu kadar güzel film yapabildiğimizi bilmiyordum gurur duydum darısı sonraki filmlere,
sonuç olarak tarih zaten belli kitaplarda yazıyo ama bunu filme yada sinemaya taşırken gerçkten ne kadar uzaklaştığındır ben bu diziyi gayet başarılı buluyorum
bu kadar tepki aldığına göre gayet başarılı

Why so serious?

JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla