Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Biz Maymunlarız Düşüncelerimiz Insandır!

Eski 02-13-2012   #14
delishhhh

Cevap : Biz Maymunlarız Düşüncelerimiz Insandır!

söylediğim kelimeleri kesinlikle herhangi bir siyasi kalıba sokamazsınız öncelikle bunu belirtmek isterim İkncsi Atatürk kimsenin inancına ne baskı ne de dayatma asla yapmadı o tarikat dediğiniz garip insan gruplarının oluşturduğu yerlerde bulundum ve o evlerde de kaldım dediğiniz doğru namazlarını kılarlar yemekten önce yemekten sonra dualarını yaparlar, yardımlaşmalarını yaparlar o konuda tabiki desteklerim ama onlar sadece kendilerini ilgilendiren durumlar onun dışında yapılan farklı çalışmalarıda yakından gördüm vatan hainliğine kadar bir çok çalışmalarada yer veriyorlar ayrıca tsknın içinden biri olarak şunu söylemeliyimki yıllarca o saçma sapan yayın yapıp dediklerinize çanak tutan kanallar sayesinde, bir tane kadının ortalara çıkıp vay efendim beni türbanlı almadılar içeri gibi sözlerini sizin gibi görmeden inanan milyonlarca insan var her dönem yemin törenlerinde bilfiil bulunmuş biri olarak çarşaflısınıda gördüm cübbelisinide ben türk vatandaşı olarak ordumuzu bu kadar yıpratıcı sözlerle aşağılamanızı şiddetle kınıyorum içinizdeki kin ve nefret o kadar büyükki her fırsatta konuyu tsk ya getirip başlıyorsunuz kusmaya tüm samimiyetimle söylüyorum ki bu böyle olmamalı ya verilen hizmetler sizler için yapılan görevler ziyan olmakta