02-12-2012
|
|
VANDETTA
|
Cevap : Biz Maymunlarız Düşüncelerimiz Insandır!
Alıntı:
delishhhh tafarından gönderildi
yaşınızı bilmiyorum ama gerçekten bu sözü desteklemeyen genç nesillerin olması tüylerimi diken diken ediyor  Din kavramı tamamen özgür düşünce ile oluşacak bir kavramdır  o müridlerin, dervişlerin kendi kitaplarına göre yarattıkları bir kavram değil  İnsanlık için sadece bir tane rehber indirilmiş  bunu o tarikatlar şeyhler kendi işlerine gelerek yorumlayıp beyin yıkayıp insan gruplarını peşlerinde sürüklüyorlar  ben Atatürkün bu sözünü evet sonuna kadar destekliyorum  ve tarikat adı altında dönen pis oyunlara inananlarıda kendi haline bırakıyorum   
|
İşte klasik CHP zihniyetinin en büyük vurgunu budur,isteğe göre yazılıp çizilen tarih,yeşilçam filmlerindeki kirli sakallı melun suratlı,çıkarcı vatan haini hocalar hep bu zihniyetin amaçları doğrultsunda oluşturdukları atmosferdir,ve kendisini Türkiye'nin efendisi sanan %20'lik CHP zihniyeti en büyük destekçileridir
Bu ülkede din özgür bir kavramdır denir,din devlet işlerine karıştırılmaz,devletse dine istediği muamaleyi yapar!Islak imzaya kağıt parçası,lav silahına boru,ağlama duvarlarında resmi olan generalciği TSK'ya saldıramazsınız diye savunursunuz sonra namaz kıldığı için eşinin başı örtülü olduğu için askeriyeden atılan namuslu komutanları görmemezilikten gelirsiniz İşte size CHP ideolojisine sahip insanların yaptıkları  
Yukarıdaki alıntıya gelince,KAYNAĞIYLA birlikte yazıldığına göre M Kemal evrim teroisini benimsemiş biriymiş,evrim teorisi yaratıcıyı reddeter,yani Türkiye'nin dervişler hocalar memleketi olamayacağının nedeni derviş ve hocaların vatan hainliğinden ziyade M KEmal'in inançsızlığı ve bu şekilde bir nesil yetiştirmek istemesidir M KEmal'in inançsızlığı beni zerre ilgilendirmez,o tamamiyle onunla mevla arasındaki bir durumdur,ama benim inancımı baskı altına alırsa,benim anama beni askeriyede ziyaret ettirmezse ve kamu kurum ve kuruluşlarında istediği gibi hareket edemezse,o zamanlar dinini öğrenmek isteyenler bunu jandarma baskınlarıyla öğrenmeye çalışıyorlarsa orada hiç kimse bir özgürlükten bahsedemez
Ben laik düzenin İslam anlayışını Hristiyanların tahrif edilmiş dinleriyle eşdeğer olarak görürüm,ki bu İslam değildir
Yüzyıllardır İslam'ın bayraktarlığını yapmış bu millete Batı'nın kinini anlarım da bu milletten olanların İslam'a karşı olan baskıcı totaliter yapısını zerre anlamam
Tarikata olan kininiz M Kemal zihniyetininin size anlattığından öteye gidemiyor ne yazık ki,Hiç merak edip bir tarikat içerisine girdiniz mi,ben bunlara bu kadar kindarım fakat bunlar ne yapar ne eder diye kendinize sorup,bir fiil kendi gözlerinizle ne yaptıklarını analiz ettiniz mi?Eminim ki hayır İşte sizin yanılgınızın en büyük nedeni de budur
Benim bildiğim kadarını size aktarayım belki yanılgılarınızın farkına varırsınız
Geceleyin teheccüd namazına kalkılır namaz kılınır ve herkes tesbihini sessiz sedasız bir köşede çeker,ardından sabah namazı,ardından öğlen namazı,ardından ikindi namazı bazı günlerde ikindi namazından sonra sohbet,insanlara sevap ile günah anlatılır,soru varsa cevaplanır,akşam ve yatsı namazları ifa edilir,insanların eğitim ve çalışmaları haricinde,bildiğimiz MÜSLÜMAN yaşantısı,o bildiğiniz devleti yıkmak için silah imal eden,canlı bomba yetiştirip askeriyenin üzerine salan,o saçma sapan düşüncelerinizden uzak bir hayat tarzı,öğrenin efem öğrenin önce İslam dini öğrenin sonrasında hatalarınızın farkına otomatikman varacaksınız   
Hee bu arada yaşım 28  
Son olarak tarihe dönün o melun melemen olayı RESMİ KİTAPTAN okuyun,şayet bir kaç dakikalığına düşünecek olursanız o olaydaki saçmalıkları anlamanız hiçte zor değil Bu mesajda 80 küsür yıldır sürdürülen bir yalana karşı çıkmaya çalışıyorum,eminim ki,zerre anlamaya çalışmayacaksınız
|
|
|
|