Konu
:
Zeytinyağlı Barbunya
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Barbunya
08-12-2011
#
1
Şengül Şirin
Zeytinyağlı Barbunya
Zeytinyağlı Barbunya
Süre 50 dk
6 kişilik
Malzemeler
taze barbunya 1/2 kg
soğan 1 adet
havuç 1 adet
patates 1 adet
domates 1 adet
sarımsak 1 diş
şeker 1 tatlı kaşığı
zeytinyağı 1 çay bardağı
Maydanoz
Tuz
Hazırlanışı
Ayıklanmış barbunyaları tencerede 20 dakika kaynatıp, suyunu süzün
Başka bir tencereye zeytinyağını koyun, küçük küçük doğranmış soğan ve sarımsakları yağda kavurun
Küp küp doğranmış havuç, patates ve doğranmış domatesleri ilave edin
Barbunyaları da ekleyin
Bir buçuk su bardağı suyu, tuzu ve şekeri koyup sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin
Soğuduktan sonra servis tabağına alıp, üzerine doğranmış maydanoz serpin
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Şengül Şirin
Kullanıcının Profilini Göster
Şengül Şirin tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul