Konu
:
Ciğer Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Ciğer Kebabı
08-04-2011
#
1
Şengül Şirin
Ciğer Kebabı
Ciğer Kebabı
Kebabın Malzemeleri
Yarım kilo ciğer
2 Adet patates
2 Adet havuç
2 Adet soğan
Sıvıyağ
Maydanoz
Tuz, kırmızı pulbiber, kekik
Kebabın Yapılışı
Ciğerin zarını soyup, tavla zarı iriliğinde doğrayın
Isıtılmış sıvıyağda ciğerleri arada bir çevirerek kızartın (tuz ilave etmeden)
İnmesine yakın tuz, kırmızı pulbiber ve kekik serpiştirerek delikli kepçe ile servis tabağına alın
Havuçları ve patatesleri küp küp doğrayıp ayrı bir tavada kızartın
Sebzeleri ciğerlerle karıştırın
Piyazlık doğranmış soğanları tuzla ovup yıkayın
Soğanı ince kıyılmış maydanozla karıştırın
Ciğer kebabının yanında servis yapın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Şengül Şirin
Kullanıcının Profilini Göster
Şengül Şirin tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul