Kiracıyım Eşyalarımı Alamıyorum
ben bir yıldır aynı evde kira kontratı olmadan oturmakdayım ev sahibim içki içip kapıma gelip kira günü gelmeden kira istemiş eşimde içkili diyip evden annesine kacmış benim evimin kilidini degişdirmiş işden geldigim saate anahtarımı cıkardıgımda kapının kilidini degiştigini anladım eşimi aradım ev sahibi bu şekilde yaptı dedi ev sahibimin ziline basıp neden kilidi degişdigini sordugumda bana hakaret etmeye başladı balkondan aşagıya pompalı tüffekle bana ateş etti karokolda ifade verdigimizde 5 aylık kira borcu var demiş damadı 3 aylık kızı 2 aylık kira borcu var diye ifade vermişler ve ben ayın 12sinden beri evime giremiyorum savcılık hukuk yoluyla eşyalarını alırsın diyor hukuk yoluylada benden 58tl damga ve pul üçreti artı 260 tl hakim üçreti artı eşya tesbiti için görev alacak kişilere 120 tl kişi başı verecegim öne sürüldü şuanda benim eşyalarım iyneden iplige orada benim eşim annesinde ben bir arkadaşımda kalıyorum bu nasıl adalettir düşünüyorum sorup soruşturuyorum ben haklıyım ama haklı oldugum halde suclu olanlar evlerinde ailasiyle ben haklı oldugum halde eşim ve cocugumdan uzak kalıyorum ne yapmalıyım kaymakamlık il emiyet müdürlüğüne kadar cıkdım ama kimse yardımcı olmuyor bana konu hakında ne yapmam gerekdigini iletirmisiniz şimdiden tşk
|