Şengül Şirin
|
Cevap : Kimya Staj Defteri örneği
3 ppm, Kurşun maks 10 ppm, Ağır metal maks 40 ppm
Hindistan Cevizi:E Coli negative, Salmonella negative, nem %1 35, yağ %37 85, Laurik asit %0 09, SO2 yok, Alfatoxin yok
Kuyu suyu: koku yok, tat kendine has, renk normal, bulanıklık yok, Florür 0, Nitrat 3 3 mg/lt, Nitrit 0, Amonyak yok, Klorür 22 mg/lt, Sülfat 5 mg/lt, pH 7 3, toplam sertlik 9, toplam organik madde 0, Mangan 0, Kurşun 0, Krom 0, Kadmiyum 0, Demir 0, Çinko 0, Bakır 0, aerobik bakteri 40 ad/cm3, koliform bakteri sayısı 0
Jelatin: 190-210 gBloom, vizkozite 3-4 mPas, kuruma kaybı %9-13, pH 5-5 8, kül maks %1 5, ağırmetal maks 40ppm, arsenik maks 0 8ppm, SO2 maks 50 ppm,
Nişasta: Nem maks %13, pH 4 0-6 0, SO2 maks 50 ppm, protein maks %0 5, kül maks %0 2, toplam mezofilik aerobik bakteri maks 100000 ad/gr, maya sayısı maks 500 ad/gr, küf sayısı maks 500 ad/gr, Salmonella bulunmamalı, Staph Aurus bulunmamalı
Süttozu: süt yağı oranı maks %1 5, asitlik laktik asit cinsinden maks %0 17, rutubet maks %5, erime oranı min %98, yabancı ve yanık madde bulunmamalı, salmonelia bulunmamalı, E coli bulunmamalı, Staph Aureus bulunmamalı, koliform bakteri maks 10 cfu/gr, toplam mazofilik aerobik mikroorganizma maks 30 cfu/gr, maya-küf maks 10 cfu/gr
Lesitin: Fosfolipid %62 5, kirlilik maks %0 3, Peroksit sayısı maks 3, nem %0 45, asidik değer 29 2, viskozite mPas 25C 7 620, ağır metal maks 10 mg/kg, arsenik maks 3 mg/kg, kurşun maks 5 mg/kg, civa maks 1 mg/kg
Susam: Yağ oranı %40
Potasyumsorbat: e n 132 8 C, renk C=%5 su APHA rengi 15, ışık geçirgenliği C=%20 su %96 7, pH 9 4, ağır metaller maks 10 ppm,
Pektin: Grade confectionary 85±5, buffer cap 0 4-0 6, pH 4 2-5 2, kuruma kaybı maks %12
Peyniraltısuyutozu: demir 0, bakır 0, çinko 0, kalsiyum mg/kg 7900, magnezyum mg/kg 1230, nikel 0, kurşun 0, kalay 0, kadmiyum 0
Kıyılmış Fındık: Nem %1-%3, Oleik asit maks %1, Peroksit maks 1 meg/kg, Alfatoxine maks 10 ppb, yağ %60-%67, koliform maks 10 ad/gr, Ecoli negativ, Salmonella negativ
Katı hammaddelerin en üst katta depolaması yapılıyor Her bir hammaddenin depo için de sürekli durduğu yer var
Sıvı hammaddeler ise tanklarda muhafaza ediliyor Sıvı olarak tankerlerle glikoz ve yağ geliyor 2 ad 14 tonluk yağ, bir adet 10 tonluk glikoz tankerinde bu hammaddeler muhafaza edilmektedir
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|