Yalnız Mesajı Göster

Mantar Soslu Makarna

Eski 10-04-2010   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Mantar Soslu Makarna



Mantar Soslu Makarna
4 kişilik

Malzeme:
1 paket spagetti
250 gram mantar
1 çorba kaşığı tane hardal
1 çorba kaşığı hardal
200 ml krema
1 çorba kaşığı tereyağ
dereotu
dolmalık fıstık
4 çorba kaşığı parmesan peyniri
Tuz


Tarifi
Derin bir tencerede suyu kaynatıp tuz ekleyin Makarnayı tencereye atıp kapağı kapalı olarak kaynamaya bırakın 9 dakika makarnanın pişmesi için yeterli olacaktır Diğer tarafta sosu hazırlayın Mantarları doğrayın Yapışmaz yüzeyli tavada tereyağı eritip mantarları kavurun Hardal, dolmalık fıstık ve dereotunu ekleyip karıştırın Makarnanın suyundan 1 kepçe alıp kremayla hafif ateşte pişirin Piştikten sonra süzdüğünüz makarnaya kremayı ekleyip iyice karıştırın Servis tabağına aldığınız makarnanızın üzerine mantar sosu yayın En üste parmesan peyniri serpip servis yapın

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla