09-09-2010
|
|
|
kezban
|
Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mı
yaklaşık 4 yıldır bu siteye düzenli düzensiz ama daimi olarak giriyorumm yüzünnü görmeden edindiğim sağlam ve güzel arkadaslarım var 19 yaşımda liseden anca mmezzun olmus,test kitapları ile kurgu kitapları arasında sıkışmış ucuz bir beynim var ve bu ucuz beynin takdir edersiniz ki arada sırada birilerine ihtiyac duyuyor özelim yok benim kendime ait bir hayatım var kimsenın bilmediği,komutaa benım oldugum bir hayat çocukca sacma sapan ama öyle kimse dokunamaz,kendi dokunulmazlıgımı ilan ettim ben o yüzünü görmediğim ama sevip saydıgım saygı duydugum arkadaslarım ben girdiğimde açık değildi bende konu açtım kendimle ruhuumla ilgili konu açmam ve yorum istemem sebebi ile yapılan yorumlara birşey demiyorum diyecek çok seyim olmasına ragmen hemde ama bu kişiliğime saldıraya musade ettiğim anlamın gelmez haddini ve bu siteye ait olan saygınlıgı aşmayı kalkanı çok rahat susturabilirim ama buna da keyfım izin vermıyor :D bir insanın karsısındakine söyledikleri karakterinin lisanını belli eder söz söyleyen kendisine kendi cevabıını vvermiş zaten konunun kapatılma kararı ve önerileride eminim sana verilmemiştir   dD:D: benim hissettiğim bir sevgi değil,daha sevemedım ben kımseyi ugruna ölüp bittiğim yazarı istediğim zaman görebilme sansına sahipken bunu yapmıyorum mesela,çünkü göreeğim sohbet edeceğim ve bitecek benım sevdiğim seyler cabuk gidyor yanı ama o öyle değil onun kocaman kolları var kızsam mesela kendime o sarılıyor,ona kızsam yine sarılıyor bu zaman kadar bir msele üzerinde hep ön saftaydım ben bayrak flama yı ben tasırdım biri laf mı attı,ben küfür ederddim,sarkıntımı oluyorllar,yanımdaki çakı göz dagı vermeye yetiyordu pparti varsa plan prgram benımdir ama o geldi devr aldı bayragı o bayragın gölgesinde dinlenmek iyi geliyor ama gruruma dokunuyr aynı zamana,agır geliyor dinlenmek ama dinleenmekde gerekıyor bazen her insan ruh çalkantıları yaar ben kımseye birşey anlatmam ama ara sıra taskınlıklarım da olur bilen tanıyan okudugnda bu mesajı eminim anlacaktır yorumlar yrumlar yorumlarrrr dört yıl önnce yazdığım şiirler bu gün hala yerinde ama okuynlar hatta cok begenenler bile bir tanesinin ismini hatırlamıyordur yorumlar da konularda insan gölgesinin altında kalacak ucuz bir beyin,hantal bir vücut,ama çakı gibi parmakların oldugu bir sürü insan gölgesinde :d anlayan herkezi sevıyorum :D
|
|
|
|