Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mı

Eski 09-09-2010   #12
kezban

Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mı

yaklaşık 4 yıldır bu siteye düzenli düzensiz ama daimi olarak giriyorummyüzünnü görmeden edindiğim sağlam ve güzel arkadaslarım var19 yaşımda liseden anca mmezzun olmus,test kitapları ile kurgu kitapları arasında sıkışmış ucuz bir beynim varve bu ucuz beynin takdir edersiniz ki arada sırada birilerine ihtiyac duyuyorözelim yok benim kendime ait bir hayatım varkimsenın bilmediği,komutaa benım oldugum bir hayatçocukca sacma sapan ama öylekimse dokunamaz,kendi dokunulmazlıgımı ilan ettim beno yüzünü görmediğim ama sevip saydıgım saygı duydugum arkadaslarım ben girdiğimde açık değildi bende konu açtımkendimle ruhuumla ilgili konu açmam ve yorum istemem sebebi ile yapılan yorumlara birşey demiyorum diyecek çok seyim olmasına ragmen hemdeama bu kişiliğime saldıraya musade ettiğim anlamın gelmezhaddini ve bu siteye ait olan saygınlıgı aşmayı kalkanı çok rahat susturabilirim ama buna da keyfım izin vermıyor:D bir insanın karsısındakine söyledikleri karakterinin lisanını belli edersöz söyleyen kendisine kendi cevabıını vvermiş zatenkonunun kapatılma kararı ve önerileride eminim sana verilmemiştir dD:D: benim hissettiğim bir sevgi değil,daha sevemedım ben kımseyiugruna ölüp bittiğim yazarı istediğim zaman görebilme sansına sahipken bunu yapmıyorum mesela,çünkü göreeğim sohbet edeceğim ve bitecekbenım sevdiğim seyler cabuk gidyor yanıama o öyle değilonun kocaman kolları varkızsam mesela kendime o sarılıyor,ona kızsam yine sarılıyorbu zaman kadar bir msele üzerinde hep ön saftaydım benbayrak flama yı ben tasırdımbiri laf mı attı,ben küfür ederddim,sarkıntımı oluyorllar,yanımdaki çakı göz dagı vermeye yetiyordupparti varsa plan prgram benımdirama o geldi devr aldı bayragıo bayragın gölgesinde dinlenmek iyi geliyor ama gruruma dokunuyr aynı zamana,agır geliyor dinlenmekama dinleenmekde gerekıyor bazenher insan ruh çalkantıları yaarben kımseye birşey anlatmam ama ara sıra taskınlıklarım da olurbilen tanıyan okudugnda bu mesajı eminim anlacaktıryorumlar yrumlar yorumlarrrr dört yıl önnce yazdığım şiirler bu gün hala yerinde ama okuynlar hatta cok begenenler bile bir tanesinin ismini hatırlamıyorduryorumlar da konularda insan gölgesinin altında kalacakucuz bir beyin,hantal bir vücut,ama çakı gibi parmakların oldugu bir sürü insan gölgesinde:d anlayan herkezi sevıyorum :D

Alıntı Yaparak Cevapla