Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Asker Heron Sessizliğini Bozdu

Eski 08-22-2010   #2
VANDETTA

Cevap : Asker Heron Sessizliğini Bozdu

Şanlı komutanlarım benim,ıslak imza için kağıt parçası diyenler işin içinden çıkamayınca imza sahibini kurban seçip ''terfi edemediği için komplo yaptı'' diyip işi adamın üzerine ihale edip aradn sıyrıldılar şimdi de her zamanki gibi hava muhalefetine takıldılar görüntüler gayet net ( israili burada kutlamak lazım maşallah öyle bir sistem yaptılar ki ne gece tanıyorlar ne de sis ) heronun gece karanlığında sis içerisinden çektiği görüntüleri bir tek gerekli mercideki komutanlar görememiş diğer bahaneleri de helikopterleri engelleyen doçkalar yav arkadaş bu herifler harbi milleti embesil sanıyorlar şimdi ben desem ki tamam hadi helikopterler geçemedi de siz yerden müdahale edip kaç tane doçkayı ve başındaki teröristleri imha ettiniz o zaman da ''efendim adamlar çağ atlamış biz oraya ulaşana kadar herifler yeni icad edilip kimsede olmayan ışınlanma aracıyla bölgeden ayrılmışlar derseler sakın şaşmayın!
Şimdi biz bu şekilde konuşurken millet TSK düşmanı diyor da hiç kimse orada şehit düen 7 askerin ve ailesinin ne suçu olduğunu açıklamıyor,o adamlar orada maaş için şehit düşmediler vatana hizmet için komutanlarının ihmalkarlığı yüzünden şehit düştülerMerak ediyorum şayet görüntüler medyaya sızmasaydı yukarıda ki aciz açıklamayı bıraktım olayla ilgili en ufak bir soruşturma açacaklarmıydı?Şimdi soruyorum komutanlara olanı güveni eleştirenler mi zayıflatıyor yoksa bu ihmalkarlıklara imza atanlar mı,ihmalkarlar o şerefli üniformayı haketmiyorlar o üniforma üzerinde onlarca şehitin kanı var hakkını vermeliler veremiyorlarsa onurlu bir şekilde çıkarsınlar ki onlar yüzünden dha fazla itibar kaybetmesinler

Alıntı Yaparak Cevapla