Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Banu Avar Yazdı: Neden Mi "Hayır"?

Eski 08-14-2010   #3
VANDETTA

Cevap : Banu Avar Yazdı: Neden Mi "Hayır"?

Açıkcası bir çok yazıyı okumayı sonucu başından anlaşılıyor diye bırakırdım ama bu yazıyı Banu Avar gibi birinin yazmasından dolayı inatla son noktasına kadar okumaya devam ettim ki ne demek istediğini anlıyabileyim ama sonuç tam bir hüsrandı,oysa Banu Avar benim gerçekten hayran kaldığım bir şahsiyettir
Zekasından bilgi ve birikiminden bu kadar emin olduğum Banu Avar dahi ''hayır'' için bu kadar işin ucuzuna kaçıyorsa bu demektir ki ''hayır'' demek için elle tutulur bir nedenimiz yok,olmuş olsaydı Banu Avar bunları gözünden kaçırmaz burada daha tatminkar bir şekilde yazardıBanu Avar'ın saydığı maddeler içerisinde sadece yeraltı zenginlikleri ile ilgili madde elle tutulur bir örnek
Referandumdan hayır çıkması demek Türkiye'nin darbeler cenneti olması demektir ama yinede şahsen referandum da oy kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum sanırım benim çekingemle KRDNZ'in şüphesi aynı oda;
Tayyip'in Amerika'dan bağımsız olduğunu kimseye inandıramamasıdırErdoğan'ın tek yetersiz kaldığı nokta da budur
Evet bugün Türkiye'de iktidarda kalmak istiyorsanız Amerika ile iyi geçinmek zorundasınız dileğim odur ki Tayyip Amerika'ya solunu gösterirken sağını vurmak için fırsat gözetmesidir
Öyle bir noktada bulunuyoruz ki evet yada hayır desek kararsızım da desek hiç kimsenin içi rahat etmiyecekHayırlısı artık

Alıntı Yaparak Cevapla