Yalnız Mesajı Göster

Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mı

Eski 08-05-2010   #1
kezban

Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mı

Kalbim birşeyleri inadına istiyor,beynim kalbime karşı,kalbimle olması gerekenler zıt,gerçek beynime karşıaklımla atttığım adımların cezasını kalbim,bedenim,hayatım çekecek sanırımherşeui bir kenara itip ben geri geldim desem o mutlu olacak,bende çok mutlu olacağım ama bu mutluluk bitecekçünkü aklımdaki hayat değil kalbimdekinin düşündüğüama kalbim acıyorkendimi zamana bırakma gibi bir lüksümde yok üstelikbitmesi gerekiyordu bititrdimama kalbim acıyorsancıyor ve galiba kızıyor banane zaman birşeye üzülsem sinirlensem onun yanında,onun sesind değişiyor herşeyonunla olmak onunla kalmak istıyorum ama bitmesi gerektiği için bitirdimçünkü çok üzdü beniayrılıkda ikimizi üzdü itebir erkek,hemde gruru ie kavrulup ölen bir erkek hüngür hüngür ağlar mı onu terkeden bir kızın omzunddave ağlaya ağlaya nefesim kesldiği halde hayır seni affedemem derken ben,pişmanlığımı nasıl anlatabilirim,zamanı nasıl dödnürebilirim geriah ahh çok büyükdü yaptığımız hatalarama anladım bu aşktı sanırımçünkü ben bunu doya oya yaşayamadıımve ben aşkıda doya doya yaşayamadımyanımdayken sevgilisi gittiğinde aşığı oldum aşkınkafamı dağıtmam lazımtüm bunları unutmam lazımmadem birşeye karar verdim ve uguladım onu unutmam lazmama bunu ona kabul ettiremedimbeni çok seviyor,keşke sevmeseyhdio kadar çok sevdi ve o kadar cok acıttı ki,keşke sevmeseydisahi bir erkek neden çok sevdiğine herşyi yapma hakkına sahip olduguuna inanırnasıl kıyar ona,nasıl üzerbilmiyorum bilmiyorumbunalıyorumgitmek lazım ama nereye,unutmak lazım ama nasıl?

Alıntı Yaparak Cevapla