08-05-2010
|
|
|
kezban
|
Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mı
Kalbim birşeyleri inadına istiyor,beynim kalbime karşı,kalbimle olması gerekenler zıt,gerçek beynime karşı aklımla atttığım adımların cezasını kalbim,bedenim,hayatım çekecek sanırım herşeui bir kenara itip ben geri geldim desem o mutlu olacak,bende çok mutlu olacağım ama bu mutluluk bitecek çünkü aklımdaki hayat değil kalbimdekinin düşündüğü ama kalbim acıyor kendimi zamana bırakma gibi bir lüksümde yok üstelik bitmesi gerekiyordu bititrdim ama kalbim acıyor sancıyor ve galiba kızıyor bana ne zaman birşeye üzülsem sinirlensem onun yanında,onun sesind değişiyor herşey onunla olmak onunla kalmak istıyorum ama bitmesi gerektiği için bitirdim çünkü çok üzdü beni ayrılıkda ikimizi üzdü ite bir erkek,hemde gruru ie kavrulup ölen bir erkek hüngür hüngür ağlar mı onu terkeden bir kızın omzundda ve ağlaya ağlaya nefesim kesldiği halde hayır seni affedemem derken ben,pişmanlığımı nasıl anlatabilirim,zamanı nasıl dödnürebilirim geri ah ahh çok büyükdü yaptığımız hatalar ama anladım bu aşktı sanırım çünkü ben bunu doya oya yaşayamadıım ve ben aşkıda doya doya yaşayamadım yanımdayken sevgilisi gittiğinde aşığı oldum aşkın kafamı dağıtmam lazım tüm bunları unutmam lazım madem birşeye karar verdim ve uguladım onu unutmam lazm ama bunu ona kabul ettiremedim beni çok seviyor,keşke sevmeseyhdi o kadar çok sevdi ve o kadar cok acıttı ki,keşke sevmeseydi sahi bir erkek neden çok sevdiğine herşyi yapma hakkına sahip olduguuna inanır nasıl kıyar ona,nasıl üzer bilmiyorum bilmiyorum bunalıyorum gitmek lazım ama nereye,unutmak lazım ama nasıl?
|
|
|
|