Konu
:
Elektrik-Elektronik Mühendisliği 2010 Taban Puanları
Yalnız Mesajı Göster
07-15-2010
#
1
[KAPLAN]
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Üniversite Puanları
Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır
Elektrik-Elektronik Mühendisliği seçecek öğrenciler bu verilere bakarak daha geniş bilgiye sahip olabilirler
Ancak Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü hakkında en sağlıklı bilgileri ÖSYM tarafından yayınlanacak Tercih Kılavuzu’nu bekleyerek bulabilirsiniz
Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan Sırala
BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Kapsamlı Burslu) 549
195
KOÇ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce)(Başarı Burslu) 549
155
BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 545
548
TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Üstün Başarı Bursu) 544
348
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 532
938
TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Burslu) 516
015
BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Destek Burslu) 514
866
FATİH ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Burslu) 511
392
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) 497
159
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Başarı Burslu) 484
686
FATİH ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Türkçe)(Burslu) 484
329
EGE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 483
551
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Burslu) 482
377
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) 478
291
KOÇ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce)(Destek Burslu) 477
501
GAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 477
110
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) 472
294
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 472
150
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) 466
269
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) 464
381
ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Onur Burslu) 459
470
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%50 Burslu) 456
144
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Burslu) 455
437
MELİKŞAH ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Burslu) 451
497
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 450
886
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 448
494
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Burslu) 447
952
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce)(İkinci Öğretim) 447
647
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) 447
088
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 445
929
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 445
047
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce)(İkinci Öğretim) 442
770
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 442
110
ZİRVE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Burslu) 440
975
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 439
069
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 436
416
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 435
970
MERSİN ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 435
292
ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 434
996
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Destek Burslu) 433
148
GEDİZ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Burslu) 432
158
ATILIM ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Burslu) 431
694
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 429
638
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%25 Burslu) 429
134
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 426
747
KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 425
224
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 425
008
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Burslu) 424
563
ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Başarı Burslu) 424
040
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 422
230
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%50 Burslu) 419
982
DİCLE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 418
629
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce)(İkinci Öğretim) 416
367
CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 414
692
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 413
130
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%50 Burslu) 412
634
BİLECİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 412
544
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 411
102
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 410
729
ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 409
267
NİĞDE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 408
691
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 404
339
FIRAT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 403
720
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 403
648
KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 400
459
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 397
477
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 397
153
ATILIM ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%50 Burslu) 396
350
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 391
759
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 385
593
CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 385
186
NİĞDE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 382
687
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 377
042
ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Destek Burslu) 376
012
FIRAT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 374
989
FATİH ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%50 Burslu) 371
599
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce)(%50 Burslu) 364
106
FATİH ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Türkçe)(%50 Burslu) 362
037
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%50 Burslu) 336
077
[KAPLAN]
Kullanıcının Profilini Göster
[KAPLAN] Kullanıcısının Web Sitesi
[KAPLAN] tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul