Konu
:
Windows VİSTA Kurulumu (Resimli Anlatım)
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Windows VİSTA Kurulumu (Resimli Anlatım)
06-25-2010
#
5
ysnkrks
Cevap : Windows VİSTA Kurulumu (Resimli Anlatım)
Windows Vista, sistem disklerinin kararlılığını sürekli kontrol etmekte ve size durum hakkında raporlar vermekte
Ayrıca, yedekleme sistemi ile dosyalarınızın bir bölümünü veya diskinizin tamamını belirleyeceğiniz saatlerde veya hemen yapabilmeniz mümkün
Windows Vista kullanıyla gelen çok küçük ama oldukça faydalı detaylar da bulunmakta
Örneğin, F2 ile adını değiştirmeye çalıştığınız dosyanın uzantısının değil, sadece adının seçili olarak gelmesi
Ayrıca tüm oyunlarınızı bir arada görmek, ebeveyn denetimleri için özelliklerini görmek ve menülerini özelleştirmek gibi
Kullanıcınıza özel klasörde, sürekli kullandığınız yerleri bir arada görebilirsiniz
Ayrıca ek yazılıma gerek kalmadan sistem klasörlerinizi başka disklerdeki diğer yerlere taşıyabilirsiniz
Örneğin masaüstünüzün D: sabit diskinde depolanması gibi
Kişiselleştirme seçenekleri de sisteminizi yeni bir temaya ihtiyacınız olmadan dilediğiniz gibi ayarlamanızı sağlıyor
Başlat menüsü bir uygulama için kaybedilen arama zamanını en aza indirmiş
Yapacağınız tek şey uygulamanın bir kaç kelimesini Arama bölümüne girmek
Ama daha yazarken dahi Vista uygun sonuçları önümüze çıkarıyor
Size de sadece sonuçlar arasından dilediğiniz uygulamayı seçmek kalıyor
Özel Windows Gezgini: Her dosya türü ve klasör için Windows Gezgini, o türe özel bir yapıya değişiyor
Örneğin resimler için Slayt gösterisi başlatabilir veya direk CD'ye yazabilirsiniz
Flip3D özelliği ile uygulamalar arası geçiş oldukça kolay
Sadece sabit görüntü değil, videolar oynarken dahi geçişlerinizi yapabilirsiniz
ysnkrks
Kullanıcının Profilini Göster
ysnkrks tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul