Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Şehit Furkanın Kanı Üzerinde İnsanlığın Yükselişi...

Eski 06-12-2010   #9
VANDETTA

Cevap : Şehit Furkanın Kanı Üzerinde İnsanlığın Yükselişi...

Alıntı:
Atlıkarınca tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
kiminle birlik yapmamız gerektiğini konusunu tam anlayamadım millet olarak mı yoksa milletler arası birlikten mi söz ediyoruz ? köşe yazılarını okuyorum ve sizin gibi şehitlerle bu son gazze faciasının kıyaslanmasını yanlış bulanlar var benim tepkim, şehit ölümlerine bir hayli tepkisiz kalan bir kesim insansımızın filistine yardım seferberliğine yapılan hukuka ve insanlığa aykırı müdahale sonucu aslan kesilmeleridir yoksa tepkiye bir itirazım yok fakat olay birlik olmaksa aynı acıya üzülüp hepsine benzer tepkiyi koyabilmeli bu bütün kesimler için geçerli Pkknın kimlere hizmet ettiğinin şu noktada pek bir önemi yok pkksı, israili, abdsi aynı zıkkım aynı acıya üzülen milletin düşmanı da aynıdır
Şehit cenazelerine tepkisiz kalabilen bu vatanın evladı olamaz,bir örnek verirseniz onların kimler olduğunu herkes öğrenebilir

Ben her zaman milliyetçiliğe belli yönlerden karşı çıkmışımdır,nedeni Osmanlı'yı parçalaması ve milliyetçiliğin etnik yapıya indirgenip Türkiye'nin parçalanmak istenmesidirAnlatmaya çalıştığım birliktelik milletler arası birlikteliktirOrtadoğu dünya medeniyetinin beşiği ve yeraltı zenginliklerinin dolayısıyla geleceğin başkentidir,bunu farkeden Batı binlerce kilometre uzaklardan gelip bu bölgede söz sahibi olup bölgeyi kan gölüne çevirmişken,bizim yani ortadoğu devletlerinin kendi aralarında birlik olamayıp batıya bu fırsatı vermeleridirFarkındamıyız bilmiyorum ama bir TC'nin kuruluşundan bu yana biz batı diyorken batı ezelden beri doğuya sahip olmanın peşindedir,bu yüzden Ortadoğu ülkeleriyle olan ilişkilerimizin fazlasıyla geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorumYanılıyormuyum?

Alıntı Yaparak Cevapla