05-25-2010
|
#1
|
Şengül Şirin
|
Tavuk Tantuni
Tavuk Tantuni
MALZEMELER:
300 gr tavuk gögsü
4 biber
2 domates
150 gr mantar
1 çorba k salça
sıvıyağ
tuz,kekik,karabiber,pulbiber
lavaş ekmeği

HAZIRLANIŞi:
Tavuklar ince ince doğranarak tavaya alınır daha sonra üzerine doğranmış
biber ve mantarlar eklenerek bir süre sotelenir daha sonra domates ve
salçası da eklenerek kavrulur Tuzu ve baharatları ayarlanarak pişirilir lavaş ekmeğinin
içinde istenen yeşilliklerle servis yapılır
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|