Yalnız Mesajı Göster

Kayısılı Erişte

Eski 05-20-2010   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Kayısılı Erişte



Kayısılı Erişte 4 kişilik

Malzeme:
500 gram erişte
50 gram tereyağ
Kıyılmış kayısı
Tuz


Tarifi
Erişteleri diri kıvamda haşlayıp süzün Ceviz içi ve kıyılmış kayısıyı Teremyağ’da soteleyin Erişteye ilave edin Tuzunu ekleyip hepsini birkaç dakika daha kavurun Erişteyi servis tabağına alın Ayrı bir tavada tereyağ’da kavurduğunuz keş peynirini eriştenin üzerine serperek servis yapın

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla