Konu
:
Kayısılı Erişte
Yalnız Mesajı Göster
Kayısılı Erişte
05-20-2010
#
1
Şengül Şirin
Kayısılı Erişte
Kayısılı Erişte
4 kişilik
Malzeme:
500 gram erişte
50 gram tereyağ
Kıyılmış kayısı
Tuz
Tarifi
Erişteleri diri kıvamda haşlayıp süzün
Ceviz içi ve kıyılmış kayısıyı Teremyağ’da soteleyin
Erişteye ilave edin
Tuzunu ekleyip hepsini birkaç dakika daha kavurun
Erişteyi servis tabağına alın
Ayrı bir tavada tereyağ’da kavurduğunuz keş peynirini eriştenin üzerine serperek servis yapın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Şengül Şirin
Kullanıcının Profilini Göster
Şengül Şirin tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul