04-22-2010
|
#1
|
Şengül Şirin
|
Sütlü Revani
Sütlü Revani
MALZEMELER
yarım paket margarin
1 litre sut
1 bardak irmik
1 bardak toz seker
1 vanilya
HAZIRLANISI
Malzemenin hepsini bir tencerede kisik ateste bir cirpici yardimiyla
muhallebi kivamina gelinceye kadar pisirin Kaynamasina yakin lapa gibi
olacaktir, panik yapmayin Servis yapacaginiz kalibi suyla islatin,
yapismasini onlemek icin Pisen karisimi kaliba dokun ve soguduktan
sonra buzdolabinda servis icin bekletin Servis yaparken uzerine tarcin
ekleyebilirsiniz
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|
|