Konu
:
Hardal Soslu Bonfile
Yalnız Mesajı Göster
Hardal Soslu Bonfile
02-18-2010
#
1
Şengül Şirin
Hardal Soslu Bonfile
Hardal Soslu Bonfile
6 kişilik
Malzeme:
1 adet baget ekmek
100 gram bonfile
20 gram hardal
1-2 adet renkli biber
yeteri kadar Tuz, karabiber
Tarifi
Bonfileleri küp küp doğradıktan sonra fırın tepsisine dizin
Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında pişirin
İnce kesilmiş baget ekmeğinin üzerine hardal sürün
Bonfileleri ekmeğin üzerine yerleştirin
Renkli biberle süsleyerek servis yapın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Şengül Şirin
Kullanıcının Profilini Göster
Şengül Şirin tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul