Yalnız Mesajı Göster

Hardal Soslu Bonfile

Eski 02-18-2010   #1
Şengül Şirin
Icon7

Hardal Soslu Bonfile



Hardal Soslu Bonfile

6 kişilik

Malzeme:

1 adet baget ekmek
100 gram bonfile
20 gram hardal
1-2 adet renkli biber
yeteri kadar Tuz, karabiber


Tarifi
Bonfileleri küp küp doğradıktan sonra fırın tepsisine dizin Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında pişirin İnce kesilmiş baget ekmeğinin üzerine hardal sürün Bonfileleri ekmeğin üzerine yerleştirin Renkli biberle süsleyerek servis yapın

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla