Konu
:
Atatürk'ün ölümünün gerçek sebebi
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Atatürk'ün ölümünün gerçek sebebi
02-12-2010
#
4
bukett
Cevap : Atatürk'ün ölümünün gerçek sebebi
Atatürk düşmanları, Atatürk'ün ölümünü alkole bağlarlar, içki içtiği için siroz hastalığına tutulduğunu ve içkiden öldüğünü işlerler
Amaçları; İslam dinine göre içilmemesi gereken alkollü içkiyi Atatürk'ün içtiğini, dolayısıyla iyi insan olmadığına ve sonucunda da bunun karşılığını ölümle bulunduğuna inandırmak, böylece Atatürk düşmanlığı yaratabilmektir
ben bu söze kesinlikle katılmıyorum i
Atatürk düşmanları, Atatürk'ün ölümünü alkole bağlarlar, içki içtiği için siroz hastalığına tutulduğunu ve içkiden öldüğünü işlerler
Amaçları; İslam dinine göre içilmemesi gereken alkollü içkiyi Atatürk'ün içtiğini, dolayısıyla iyi insan olmadığına ve sonucunda da bunun karşılığını ölümle bulunduğuna inandırmak, böylece Atatürk düşmanlığı yaratabilmektir
bu sözlere kesinlikle katılmıyorum ben
!sonuçta vatanımız onun sayesınde kurtuldu o olmasa buralara kadr gelemzdık
içki içmek ne kdr dinimize gre yasak olsa da içki içiyor diye asla ve asla o insan kötü şeklinde bir yargılama yapılamaz
dinimizin koydugu o kdr yasklar varkn hangılerıne dogru duzgun uyuyoruz ki !? dinime küfreden müslüman olsa !!
süper paylasım tesekkurler
bukett tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul