01-27-2010
|
#1
|
Şengül Şirin
|
Reçelli Pasta Kreması
Reçelli Pasta Kreması
Malzeme:
1 çay bardağı reçel suyu (Çilek, kayısı, şeftali)
1 kilo süt
100 gr tereyağı
1 su bardam un
1 yumurta
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya

Yapılışı:
Bir tencereye un, şeker, yumurta, reçel suyu hep birlikte konup karıştırılır Süt ilave edildikten sonra muhallebi kıvamında pişirilir Vanilya konulup ateşten indirilir Yağ ilave edildikten sonra mikserde çırpılır
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|