01-17-2010
|
|
KRDNZ
|
Feminist
Tum dunya ulkelerinden feminist kadinlar, erkeklerin kadinlar uzerindeki hakimiyetini sona erdirmek adina neler yapabileceklerini tartisiyorlarmis Fransiz kadin soz almis:
_"Onceki toplantimizda aldigimiz karar dogrultusunda evdeki bulasiklari yikamadim Birinci gun bisey gormedim'ikinci gun bisey gormedim, ucuncu gun kocam kendi bulasiklariyla birlikte benimkileri de yikadi" demis
Bu sefer de Ingiliz kadin soz almis
_"Onceki toplantimizda aldigimiz karar dogrultusunda evde hic camasir yikamadim Birinci gun bisey gormedim, ikinci gun bisey gormedim, ucuncu gun kocam kendi camasirlariyla birlikte benimkileri de yikadi" demis
Amerikali kadin soz istemis
_"Onceki toplantimizda aldigimiz karar dogrultusunda evde hic utu yapmadim Birinci gun bisey gormedim, ikinci gun bisey gormedim, ucuncu gun kocam kendi kiyafetleriyle birlikte benimkileri de utuledi" demis
Son olarak Turk kadin soz almis:
_"Onceki toplantimizda aldigimiz karar dogrultusunda evde hic yemek yapmadim Birinci gun bisey gormedim, ikinci gun bisey gormedim, ucuncu gun gozum biraz acildi gormeye basladim"
|
|