Konu
:
Başı Açık Olanlara Karşı Olmak..!!
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Başı Açık Olanlara Karşı Olmak..!!
01-15-2010
#
3
E-S'im
Cevap : Başı Açık Olanlara Karşı Olmak..!!
Öncelikle yazın için teşekkür ederim
Ancak başörtüden bahsederken bir bez parçası diyemezsin
Böyle bir hakkın yok çünkü!Şimdi başı kapalı tanrı muamelesi yapan kızlar grubundan sancaksın belki beni ama doğru söylüyorum insanların değer verdiği şeylere küçümser tarzda kelimeler kullanmam yanlış
Ortada sanki bir suçlu varmış gibi yazılmış bu yazı,oysa ne başı açıklar suçlu ne de başı kapalılar
Hatta toplumu bu şekilde sınıflandırmak bile insanın onurunu kırmaya öyle bir yetiyorki
Ben nasıl kardeşimin dekolte giymesine,özgürce eğitim hakkını kullanabilmesine,mini etek giymesine aldırmadan yaklaşabiliyorsam oda benim başörtüme,çarşafıma,pardesüme o şekilde yaklaşabilmeli
Ancak bizim toplumumuz bunu algılayabilcek seviyeye ulaşmadığı için(bazı insanlar yüzünden)bu sorunları yaşıyoruz
Malseef yaşamayada devam etcez
Nasılki bir savaşda kazanan olmadığı gibi bu konudada haklı yok,haklı olmasına göre derecelendirmek gerekirsede tabiki başı kapalılar daha çok eziliyor
Bu göz ardı edilmemesi gerekir
İnsan laflara maruz kalır,cevabını verir geçer,birisi bişey söyler aldırış etmez
Ancak sürülerek bir yerden atılır ve hiçbişey yapamazsa bu insanın zoruna daha çok gider
Selametle
Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa vercek bi cevabım var elbet
Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye
Birde söyleyene bakarım adammı diye
INSANLARIN SIZE KARSI OLMALARI DIYE BIRSEY YOKTUR
ONLAR KENDI MENFAATLARININ YANINDADIR
E-S'im
Kullanıcının Profilini Göster
E-S'im tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul