01-14-2010
|
|
VANDETTA
|
Cevap : Askerime Laf Söyletmem
Alıntı:
delishhhh tafarından gönderildi
Yüce Allah Orduya uzanan elleri, dilleri ve siyasileri kahreder inşallah!!!
Tanrı Türk’ü Korusun 
SAMİ YAVRUCUK
|
Yüce Tanrı diyeceksin Yavrucuk yüce tanrı,TSK içerisinde Allah dersen uyarıyı alırsın 
Artık bu tür yazıları gülerek okumaya başladım,şöyle bir kıyaslama yapıyorum kendi kendime bazen,önce düşmanları kafamda seçiyorum,sonra yapmak istediklerini ve güçlerini ve kafamda şıklar cevaplarıyla birlikte madde madde sıralanıyor şöyleki;
1-Türkiye'nin en büyük düşmanı Amerika'dır Sanırım buna itiraz edecek tek bir kişi bile yok
2-Bu düşmanın amacı nedir iliklerine kadar canlılığını aldığı emperyalizmi en iyi koşullarda ayakta tutmak
3-Güçleri konusunda ben bir şey demiyorum,sorun google amcaya Banu Avar'ın CIA ve Darbeler adlı programını izleyin 
Durun size bi kolaylık yapim;
1 bölüm
Dailymotion - BANU AVAR DÜNYA DÜZENİ - Cia ve Darbeler Bl 1 - ein Lifestyle Video
2 bölüm
Dailymotion - BANU AVAR DÜNYA DÜZENİ - Cia ve Darbeler Bl 2 - ein Lifestyle Video
Şimdi karşımızda böylesine bir güç var,diyorlar ki,Amerika Türkiye siyasetinin kalbine kadar nüfuz etmiştir,hatta Amerikan onayını almadan hiçbir hükümet Türkiye'de yönetime gelemez gelirse de fazla ömrü olmaz,yanlışsam bunları düzeltin inanın bana bunu kabul edip teşekkür ederim
Yeniden şimdi bu güç TSK gibi bir kurumu es geçecek ve kuruma adamlarını sokmayacaktır öylemi,hemde istediği zamanda Türkiye'nin yönetimine el koyacak bir güçü,hayır diyene anca gülerim,biraz gerçekçi olalım  
Ergenekon kapsamında gözaltına alınan general kendini savunurken ne demişti;
Biz Amerika'nın onayı olmadan darbe yapılamayacağını bilmiyormuyuz!
Mantıklı biri için bu sözden başka birşey bilmeye hiç gerek yok  
Diyorlar ki,askere söz edemezsin çünkü asker Atatürk'ün yolundan başka bir yol tutmaz,Be adam be güzel kardeşim benim,askerin tepesindeki adamın Masonluk belgesini milletin gözüne gözüne sokmadımı Cezmi Yurtsever,Atatürk'ün gittiği yoldan giden birinin,Atatürk'ün yoldan aşağıa attığı adamlarla ne işi olur biri bana bunun izahını yapsın gam yemiyecem yahu
Söylemekten bktım ama bir çokları bu şekilde konuşan kişiyi TSK düşmanı olmakla suçluyor acınacak haliyle,TSK kuvvetleri tek bir kişi üzerinde bir BÜTÜN değildir,o kişiye yönelik bir suçlama olduğu zaman bundan TSK kurumu sorumlu değildir varsa suçlu kendi şahsiyetidir,millet bunu ayrıt edecek kadar bilgilidir rahat olunuz,hiç kimse ama hiç kimse o kutsal ünüforma zırhının altında kirli ilişkilere giremez,asker diye hiç kimsenin yaptığına eyvallah denemez,o kutsal kuruma yakışmayan tüm şahsiytsizler bu yüzden temizlenmelidir TSK ve kişi arasındaki farkı artık ayrıt edelim lütfen 
|
|
|