Konu
:
Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanız
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanız
01-08-2010
#
87
Gözyaşı
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanız
Ben bir aralar çok acı çektim çok kötüydüm o zamanlar hep geceleri ağlıyordum bu aşk acısı değildi ama acıydı işte iyiki çekmişim
günlerim böyle geçti tek başınaydım kimseye söylemiyordum bilen biliyordu olayları ama üzüldüğümü pek bilmiyordu ben üzülür ağlarken hep Allah a dua ediyordum biliyorum bunun olması Allah ın işi tesadüf olamaz diyodum düşünüyodum birinin Ah ını mı aldım büyük günah mı yaptım diye düşünüyodum ama düşünüyodum bulamıyordum (yada varda ben onu küçük görüyordum ) düşündüm ki ben o zamanlar insanlara çok güven veriyodum bunu bulmuştum Allah ta daha kötü olmasın diye bana bunu yaşatıyodu o zamanlar beni koruyankollayanarkadaşımdostum (inşAllah böyle demek günah değildir ) ALLAH'TI
Beni dinleyen biri olmaz mıydı olurdu ama herkes bunu sadece hata olarak görürdü bişey yapamazdı sadece üzülme ağlama derdi dururdu oda beni teselli etmezdi bende Allah tan yardım istedim hep o zaman o kadar kontrollüydüm ki belkide bu Allah sevgisinden olsa gerek yada Allah ın emirlerine çok önem vermesinden olsa gerek ben ona hiç beddua etmedim ediyodum belki ama sonradan bırakmıştım çünkü eğer beddua edersen onun yakınlarına yada ona bir zarar gelirdi tamam ona zarar gelsin ama annesine babasına yada bir yakınına gelmesini istemedim onların ne suçu vardı ki sonra ona affedersiniz ama küfürde etmiyodum sövmüyordum ona küfür ediyomuydum bilmiyorum ama onun ailesine falan etmiyordum onların suçu yoktu çünkü içkisigara falanda içmek istemedim benim yaptığım tek şey ''ağlamaktı'' tek yaptığım buydu Allah bana bişey desemesin diye bunları yaptım ve bitti sonunda
okuyun
özellikle şuan aşk acısı çekenler
ben bunların hepsinin Allah ın tarafından olduğunu düşünüyorum inşAllah öyledir
ben burdan aşk acısı çekenlere şunu demek istiyorum
sadece üzüntünüzü azaltmak için ağlayın sakın içki falan içmeyin
ve en önemlisi bunun Allah tarafından bir ödül olduğunu unutmayın çünkü bu acı kötü ama ödülü çok büyük
1
insanları tanıyorsunuz
2
hiç değilse acıyı öğreniyorsunuz aşk acısı çekenlere yaşadıklarınızdan yararlanarak yardım ediyorsunuz
3
eğer bu acıda bir yanınızda Allah ı düşünüyor ve hatta yapmak istemiyorsanız
Allah ın yardıma ihtiyacı olanların bir yolla yardım ettiği öğreniyorsunuz
4
olgunlaşıyorsunuz düşünceleriniz değişiyor 25-28 yaşındakiler gibi düşünüyorsunuz
5
bu acıyı unutamadığınız için bu acıyı yaşamamak için elinizden geleni yapıyorsunuz ve o hatayı hiç yapmıyorsunuz
Gözyaşı tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul