Konu
:
^^Kapama^^
Yalnız Mesajı Göster
^^Kapama^^
12-29-2009
#
1
b@ron
^^Kapama^^
Malzemeler
1 bütün tavuk
3 su bardağı pirinç
2 çorba kaşığı tereyağı
4
5 su bardağı tavuk suyu
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı
Tavuğu temizleyip yıkayın
Bir tencereye alıp 4 bardak su ekleyin ve tavuğu haşlayın
Pişince
suyunu süzerek başka bir kaba alın
Tavuğu iri parçalara ayırın
Pirinci tuzlu sıcak suda 15 dakika bekletin
İyice yıkayıp süzün
Karnıyarık tenceresinde tereyağını kızdırın
Pirinci ilave edip şeffaşlaşıncaya kadar kavurun
Tavuk suyuna su ekleyerek 4
5 su bardağına tamamlayın
Pirince ekleyip tuz serpin ve pilavı pişirin
Pilavı fırın tepsisine alın
Üzerine tavuk parçalarını yerleştirip fırına verin
Tavuklar kızarıncaya kadar pişirin
__________________
b@ron
Kullanıcının Profilini Göster
b@ron tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul