11-20-2009
|
|
delishhhh
|
Şehit Kanında Boğulsunlar
12 şubat 1994’teki olay gazetelerde böyle yer almıştı
TUZLA tren istasyonuna koyduğu bomba ile 5 yedek subay adayını katleden PKK’lı terörist Cumali Karsu’nun İmralı’ya gönderilmesi, şehit ailelerini ayağa kaldırdı Saldırıda şehit düşen Murat Tuncel’in babası, “Küllenen acımız yeniden alevlendi Allah bize bu acıyı çektirenlere bin katını çektirsin” dedi
Acımız yeniden alevlendi
12 Şubat 1994 yılında Tuzla tren istasyonuna koyduğu bomba ile 5 yedek subay adayının katledilmesine neden olan terörist Cumali Karsu’nun İmralı’ya gönderilmesi şehit ailelerini ayağa kaldırdı
Haber: Salim YAVAŞOĞLU
PKK’lı 5 teröristin bebek katili Öcalan’ın yanına gönderilmesine tepkiler sürüyor 12 Şubat 1994 yılında Tuzla tren istasyonuna koyduğu bomba ile 5 yedek subay adayının şehit düşmesine neden olan terörist Cumali Karsu’nun İmralı’ya gönderilmesi şehit ailelerini ayağa kaldırdı
Saltanat sürüyorlar
Patlamada şehit düşen yedek subay adayı Murat Tuncel’in babası Ahmet Tuncel, “Küllenen acımız yeniden alevlendi” dedi Eskişehir’de yaşayan şehit babası Tuncel, böyle bir şeyin kabul edilemeyeceğini belirterek şöyle konuştu: “Dün televizyonlar altyazı geçmeye başlayınca eşimin farketmemesi için sürekli kanalları değiştirdim Çünkü, olaydan sonra kalp hastası oldu Ancak, gece yatmaya gidince yatak odasındaki televizyonu açmış ve konudan haberdar olmuş Feryatla beni çağırdı Ben de büyük bir şey oldu diye korktum ve koşarak yanına gettim Televizyondaki altyazılara bana gösterip, ’Bak böyle böyle olmuş’diye anlattı Ben de ’Yapacak bir şeyimiz yok’demek zorunda kaldım Biz çaresiz kaldık, sesimiz çıkmıyor Zaten sesimize kulak veren de yok Artık ülkemizde teröristler milyon dolarlık cezaevlerinde saltanat sürüyor ” Bir şehit babası olarak iktidarın PKK açılımına karşı olduğunu ifade eden Tuncel “ Olayın üzerinden 15 yıl geçti Acılar külleniyor Ama külü azıcık üfleyince altından kor çıkıyor Bu kolayca unutulacak bir şey değil Bizim acımızı ateşlediler Gene bizi yaktılar Bizi ilk güne döndürdüler Ben hayatımda hiçbir canlıya zarar vermeyen bir insanım Bir hayvanı bile incitmedim Ama bunları bana verseler, gözümü kırpmadan vururum Allah bize bu acıyı çektirenlere bin katını çektirsin Bu ülkeyi bu duruma düşürenleri Cenab-ı Allah şehitlerin kanlarında boğsun ” ifadeleri kulladı
Hepsi işbirliği yapmış
Son zamanlarda Türkiye’de yaşanan gelişmelere anlam veremediklerini ifade eden Ahmet Tuncel, “Geçmişte söylenemeyecek, hatta ağıza bile alınamayacak sözler bugün ulu orta söyleniyor Ne toprak bütünlüğü, ne ülkenin birliği  Hiçbir şeye güvenimiz kalmadı Benim bu ülkede en güvendiğiim kurum olan ordu da belirli zihniyetler tarafından yıpratılıyor Dincisi, dinsizi hepsi bir olmuş planlı bir şekilde TSK’yı yıpratmakla uğraşıyorlar ” ifadelerini kullandı
Şehit Murat Tuncel’in acı haberi o günkü gazetelerde anne Müzeyyen Tuncel ve baba Ahmet Tuncel’in isyanları ile birlikte servis edilmişti
|
|
|