11-13-2009
|
#1
|
Şengül Şirin
|
Kavurma
Kavurma
Malzemeler
1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti(Orta Yağlı)
1 Su Bardağı Su
1/2 Çorba Kaşığı Tuz
125 gr Margarin

Tarifi
1 kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp,yarım çorba kaşığı tuzla karıştıralım Eti kavuracağımız tencereye 125 gr margarini alalım Tuzladığımız eti tencereye koyalım 1 su bardağı suyu ekleyelim Tencerenin kapağını kapatıp,etler,suyunu çekip kızarıncaya kadar orta ateşte pişirelim
Daha sonra yanında pilav ve soğan salatası ile birlikte servis yapalım
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|