Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanız

Eski 11-13-2009   #78
Gözyaşı

Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanız

Gitmek en kolay yol belkide ! Herseyi geride bırakmak, belkide en zor olanı unutabilmek geride bıraktıklarını Her gece yastığa başını koyduğunda hatırlamadan durabilecekmisin? Ellerin ellerimde gözlerin gözlerimle dans ederken bu gitmek niye Sevgili ? Kalbimi verdim sana ruhumu verdim istesen canımı bile vermeye razıydım bu sevgide Seni imkansızlıklara rağmen sevdim beni yarım bıraktın Gözüm senden başkasını görmez olmuştu ne yapmıştın bana böyle sevgiye en muhtaç olduğum anda ruhum karanlıklar içinde çırpınırken çıkıverdin karşıma Işığım oldun sevgim oldun sevgilim oldun Hatırlasana sevgili el ele olduğumuz günleri sana ' Seni Seviyorum ' diyebilmek için lafı nasıl dolandırarak anlattığımı Çekemediler bizi be sevgili Aramıza girdiler sonunda ayirdilar bizi Yanlızlığımıda aldım yanıma bende gidiyorum sevgili yanlız, ıssız, sevgisiz, karanlik dünyama Keşke Demiyorum İyikilerle buldum seni iyiki vardin hayatımda kolaymı bir anda seni unutmak herşey gönlünce olsun sevgilim en zoruda SeNi SenSiz YaŞaMaK