11-02-2009
|
#1
|
Şengül Şirin
|
Tavuk Etinde şoke Eden Araştırma Sonucu
Tavuk etinde şoke eden araştırma sonucu

Londra Metropolitan Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmada, bugün büyük fabrikalarda, hiç hareket etmeden yetiştirilen tavukların, en az et kadar yağlı olduğu, böylece sağlık için beyaz et yemenin bir farkı kalmadığını öne sürdü
Uzmanlara göre, bugün masamızdaki tavuklar, 1970'lerdekinden yüzde 50 daha yağlı
Üniversitenin araştırmasında şöyle denildi: "Son 30 yılda tavuklar yüzde 50 daha yağlı hale geldi Bugün derisiyle pişirilen bir tavuğun, kırmızı etten yağ açısından bir farkı kalmadı Tavuklar artık otlak yerlerde yetiştirilmiyor Bu nedenle Omega 3 yağ asitleri yani iyi yağ denilen kimyasal maddelerden yoksun kalıyor Bu Omaga 3 yağ asitleri beynin gelişimi için çok gerekli"
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|