* Yarım çorba kaşığı kişniş (dövülmüş)
* 1/3 su bardağı ekşi krema
* 1 adet etli kırmızı biber (doğranmış)
* 2 çorba kaşığı limon suyu
* 2 sap kereviz (ince kıyılmış)
* 6 adet kiraz domates (ikiye bölünmüş)
* 1 adet avakado (karpuz dilimi kesilmiş)
Yapılışı
Yağı ısıtıp bademleri sararıncaya kadar soteleyin ve tavadan alın

Aynı tavaya etleri koyup yumuşayana kadar karıştırarak pişirin ve kâğıt havlu üzerine çıkartıp süzün
Sos için verilen bütün malzemeleri ayrı bir kapta karıştırın

Badem piliç kişniş kırmızı biber kereviz ve sosu karıştırıp domates avakado ve soğanları katın

Marul ile birlikte servis yapın