10-25-2009
|
#1
|
Şengül Şirin
|
Kremalı Et
Kremalı Et
Malzemeler
500 gr dana şinitzel
1 bardak doğranmış mantar
1 adet soğan
2 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı un
8 yemek kaşığı krema
Tuz
Karabiber

Tarifi
Şinitzelleri parmak şeklinde doğrayın Mantarları ince ince, soğanı da zar gibi kesin Hepsini margarinle birlikte tencreye koyun Etler ve mantarlar suyunu bırakıp çekince, 5 dakika kavurun Unu içine atıp, 2 dakika karıştırın
Tuzunu, karabiberini ilave edin Kremasını ekleyin Üzerine bir miktar su koyarak, koyuca pişirin
Bol maydanozla üzerini süsleyin İnce kıyılmış patates tavayla birlikte servis yapabilirsiniz
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|