10-20-2009
|
|
Şengül Şirin
|
Hangi Meslek Aşkın? Nasıl Ilan Eder
hangi meslek aşkın? nasıl ilan eder
Haftaya hem güler yüzle başlamak hem de meslek erbablarının toplum nazarında nasıl algılandığını görmek için, birbirinden komik ilan-? aşklara göz atalım:
Ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön 
Bilgisayarcı : açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz printerım ol yaz beni yarım yarım 
Moderator: senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilimm tam bizim mod’a göre göre…
Müzisyen : kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya sana feda olsun
Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapı?tırır tezgaha beni sinirlerim ayıklanır sesini duyunca ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız 
şoför: tepnemi kaybettim sen benden gittin gideli……
Avukat: itiraz ediyorum sayın aşkım… böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı… 
Manav: domates yanaklım… patlıcan dudaklım……enginar kılıklım……3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki……
Milletvekili: bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık…15 sene sonra… beni ööle değiştirdin ki vaadettiklerimi yapmaya başladım… 
Doktor : öksür sevdiğim, cişer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim… hapŞur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim
Haber Spikeri: Iyi aksamlar Evdeki telefondan bildiriyorum Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorum Bir dahaki konusmamiza kadar hoscakal
Çiftçi : buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli gel de aşık olma
Benzinci : sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben… petrol rafinerisine döndüm seni seveli… 
Bodyguard : Seni çok pis döverim benim asabımı bozma… seviyoz dedik ya… Şimdi kaybol… 
Lunaparkçı:gondoldan indim çarpışan otom arızalandı… sigaralara denk gelmiyor kasnaklar……dönme dolap ettin beni peğinde… yeter artık aşıkım uleeen
|
|