Konu
:
Sivaydiz
Yalnız Mesajı Göster
Sivaydiz
10-10-2009
#
1
bukett
Sivaydiz
Sivaydiz ----------------------------------------------------
MALZEMELER
Yarim kilo kemikli veya kemiksiz parça kuzu eti
1 bardak haslanmis nohut
yarim kilo taze sogan
yarim kilo taze sarimsak
yarim kilo yogurt
1 adet yumurta
tereyag
YAPILIŞ TARİFİ
Et sade suda haslandiktan sonra nohutlar da ilave edilip bir iki tasim kaynatilir
Temizlendikten sonra 2-3 cm uzunlugunda dogranmis sogan ve sarimsaklar ilave edilir
Sogan ve sarimsak yumusayinca, içine yumurta ilave edilerek çirpilmis ve ocakta ilitilmis olan yogurt katilir
Bir tasim daha kaynatilir
En son nane ile birlikte kizdirilmis tereyag dökülerek servis yapilir
__________________
G€rç€k ßana bîr adım daha yaklş gafl€t ßnd€n ßîr adm daha g€rî at ama uzak dr ßnd€n d€ssas
bukett
Kullanıcının Profilini Göster
bukett tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul