Konu
:
Zeytinyağlı İç Bakla
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı İç Bakla
10-04-2009
#
1
Şengül Şirin
Zeytinyağlı İç Bakla
Zeytinyağlı İç Bakla
4 kişilik
Malzeme
:
1 kg taze iç bakla
1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı tozşeker
2 kahve fincanı zeytinyağı
5-6 dal taze soğan
3-4 dal dereotu
3 su bardağı su
Tarifi
Baklaların kabuklarını ayıklayıp yıkayın
Suyunun süzülmesi için süzgeçte bekletin
Taze soğanları ince ince kıyın
Zeytinyağını bir tencereye alın
Taze soğanları zeytinyağında kavurup iç baklayı ekleyin
Tuzu, tozşekeri ve ince kıyılmış dereotunu ilave edin
Daha sonra suyu ilave edip baklalar yumuşayıncaya kadar pişirin
Dereotuyla süsleyerek servis yapın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Şengül Şirin
Kullanıcının Profilini Göster
Şengül Şirin tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul