Konu
:
Kolasından Hamam Böceği çıktı
Yalnız Mesajı Göster
09-18-2009
#
1
delishhhh
Cola alıp eve gitti
Yemekte şişeyi tam açacaktı ki gözlerine inanamadı
Colanın içinde hamam böceği yüzüyordu
Kolasından hamam böceği çıktı
Kapalı şişedeki böceği, bilir kişi nezaretinde noterden onaylatan kişi, yasal süreç başlattığını bildirdi
Adana'da bir mühendislik firmasında işçi olarak çalışan Eser Erduru, yaklaşık bir hafta önce iş çıkışı iftar için marketten 1,5 litrelik bir gazlı içecek alarak evine gittiğini söyledi
Evde yemeğe oturdukları sırada açmak için eline aldığı gazlı içeceğin içerisinde böcek türü bir şey gördüğünü belirten Erduru,
''Ben ve evde bulunanlar büyük şaşkınlık yaşadık
Ünlü bir firmanın
ürününde
böyle bir şeyle karşılaşacağımızı düşünmezdim
Böceği görenler bu markayı içmekten vazgeçiyor'' dedi
"MİLYONDA BİR DE OLSA OLABİLİR"
Böceği bilirkişi nezaretinde noterden tasdik ettirdiğini de anlatan Erduru, hakkını aramak için yasal süreç başlattığını da bildirdi
Bilirkişi huzurunda noterden onaylanan tespit tutanağında ise gazlı içecek şişesinin kapağının hiç açılmadığı ve içerisinde hamam böceğine benzer bir böceğin görüldüğü belirtiliyor
Şişe içerisindeki böceğin insan sağlığına zararlı olabileceğinin de belirtildiği tutanakta,
şişenin içerisinde olması gereken gazlı içeceğin bulunduğu, şişenin sert bir şekilde şişik olduğu ifade ediliyor
Öte yandan üretici firmanın üst düzey bir yöneticisi üretim bandında milyonda bir de olsa bu tür durumların yaşanabileceğini belirtti
delishhhh
Kullanıcının Profilini Göster
delishhhh tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul