Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanız
senden nefret ediyorum
--------------------------------------------------------------------------------
Her yeni güne seni unutmak için dualayarak başlıyorum
Ve her günümü lanet ederek yatağımda kapatıyorum 
Lanet ediyorum 
Seni unutamadan beni yastığımla tekrar buluşturan güne,seni özleyerek geçirdiğim düne,bana bakarken göremediğim gülümseyen yüzünü hasretlememe lanet ediyorum 
Ve ne olursa olsun 
Seni tanıdığım güne lanet edemememe  
Lanetliyorum  
Seni hala deli gibi özlüyorum  Sinir oluyorum 
Hayatıma insanlar sokuyorum Sevebileceğim insanlar olmasına özen gösteriyorum Biliyorum seviliyorum Biliyorum özleniyorum Ama bu sefer iki kişilik yalnızlığımda yine durup durup sana yanıyorum İki kişilik yalnızlığımda ,nefessiz kalıyorum Ben sensiz boğuluyorum  Senden nefret ediyorummmmmm  
Bu sorunun cevabı bu değil oluyorum her seferinde,bu bakışın karşılığı bu değil,bu el böyle tutulmamalı ve bu telefon asla böyle açılmamalı Deliriyorum Biliy orum ,sonunda da delirtiyorum Senden sonra hiçbir gideni özlemiyorum Seni düşündüğüm yalnızlığımda mutlu olduğuma şaşırıp hatta, bu sefer kendimi parça parça etmek istiyorum Ama  Ne sana,ne kendime kıyamıyorum
Her gördüğümde seni arıyorum,her gördüğümde seni bulamıyorum,parçana bile rastlamıyorum ve bana ne yaptığını kestiremiyorum
Seni gördüğüm anda boğmak istiyorum  Beni kendine alıştırıp sonra korkmana,korkup kaçmana,kaçarken arkana bile bakamamana  Seni gördüğüm anda boğmak istiyorum  Sevgine alıştırıp,bakışına dokundurup,omzunda uyuttuğun her huzurlu günden sonra, tüm güvensizliklerini bana bırakıp yaşama çalışmanda Seni gördüğüm anda boğmak istiyorum   Olmadığın bir şey missin gibi ortalıkta dolanırken, kandırdığın herkesin ardında kendini kandıramamana,kandırdığını sanmana,mutsuz olmak için verdiğin çabanı mutluluğunu korumak için göstermemene   Seni gördüğüm anda boğmak istiyorum sevgili  Artık sana saygı duymadığımı kabullenmişliğimi sana ,yüzüne,gözlerine söylerken seni boğmak istiyorum  Yaşadığın hayatta boğulmaktan beter olduğunu biliyorum belki,seni kurtarmak istiyorum  
Ve seni görüyorum Yüzüne bile bakmıyorum Bakarsam o gözlerin, beni ruhuna dolduracağına inanıyorum   Bakarsam o gözlerin de beni özlediğini göreceğimi biliyorum Bakarsam o gözlere sadece bakarak kalamayacağımı kestiriyorum Baktığım anda sarılıp özlediğim kokunu burnuma doldurduğumda,aylarca ayrılığın ardından sarıldığım anın büyüsüyle tekrar sana teslim olacağımı sürekli içimden tekrarlıyorum Seni gördüğüm anda arkama bakmadan kaçıyorum Yüzüne bile bakmıyorum  Bakamıyorum

Sen benim gecemdin Karanlık gecemde tek yoldaşım Sen benim günümdün Parlayan günümde tek tebessümüm Sen benim dünümdün  Ağladığım her dünde saçımı okşayan sessiz  Sen benim inancımdın hayata  Yaptığın hatalarla ,bir kadına inancımı değil sadece,tüm evrene inancımı yitirdiğim    Sen benim sevgimdin defalarca söylemekten üşenmediğim Sen benim her şeyimdin, sevgisi ölçülmezimle kıyas ettiğim
Ve ben senden nefret ediyorum sevgili 

Benim bir ‘sevgilim’ var biliyor musun??
Günümü dolduran,arayan soran,beni özleyen,beni bekleyen ,beni isteyen bir ‘sevgilim’ Düşünebiliyor musun??Senden başka birine ‘sevgilim ‘diyebileceğimi kestirebiliyor musun  ??
Lanet ediyorum İşte o yüzden senden nefret ediyorum Ağzımdan ‘sevgilim ‘lafını artık çıkartamıyorum  Senden başka kimseye ‘sevgilim’ diye haykıramıyorum  Haykırmaktan ümidi kestim      Fısıldayamıyorum
O benim sevgilimse sen neyimdin??Mayın tarlalarının ortasında sesini duyduğum,ölümünden deli gibi korktuğum,adını her ağzıma aldığımda tanrıya yaklaştığımı bildiğim,günümü dolduran,dünüme tebessümletmeyi öğreten,anlamlardan anlam beğenip her değerimle seslendiğim sen  Kimdin
Ben senden nefret diyorum sevgili    

Bu iki ruh,bedenlerine sarınıp bir daha asla aynı masanın iki karşı yakasında oturmayacaklar Bu iki ruh,bedenlenen elleriyle sımsıkı tutuşup,karda ayak izlerini izlemeyecek artık Ve bu iki ruh bir daha birbirini özlemeyecek sevgili Özlemden sel olup ağlamayacak,özlemden içi yanmayacak,özlemle sarılıp,özlemden saldırmayacak birbirine Kanatmayacak  Kapa nmayacak yaralar açmayacak Bu iki ruh artık bir olmayacak,bu iki ruh ancak ve sadece,birbirine yaşamda teğet geçecek iki ruhsuz olacak 

İlk göz göze geldiğimiz aynanın önünde durup saatlerce ,bu sefer seni unutmak için son duamı yapmak istiyorum 
Aynaya bakıyorum 
Seni unutmak için dua bile edemiyorum 
Ağlamıyorum  Senin için ağlamamaya yemin ettiğim günü hatırlıyorum Yeminimi özenle bozmuyorum
Aynaya bakıyorum
Omzumun üstünde seni arayan gözlerimle karşılaşıyorum Gözümü kaçırmıyorum
Çığlıklıyorum Sesimi ben bile duymuyorum Ne dediğimi anlamıyorum
Artık bu aynayı da görmek istemiyorum 
Kırıyorum paramparça
Ben sıyrık sıyrık
Kanayan yerlerime bile bakmıyorum
Seni unutamadığım bir günün sonunda iç kanamadan öleceğimi biliyorum
Ama ne zaman gömülürüm ??
Onu kestiremiyorum 
Her şey ne kadar garip ve yabancı  Sen ne kadar yabancı oldun?  Hani bir soru sormuştum sana: “ Bir gün, yanından geçerken merhaba bile diyemediğin bir yabancın olur muyum ? Hayır,diye kısa ve öz bir cevap vermiştin Şimdi bu sorunun cevabı bile geçmiş zamanın tozlarına karıştı 
İnsanın içinde neşeli kır çiçekleri açtıran bir bahar günüydü Aklım ve yüreğim sende idi  Elini tutabilir miyim diye sormuştum? Bir yabancı gibi ona da hayır demiştin
Kaybedişlerim yüreğimin yanında aklımı da sana vermemle başladı Kendimi her şeyimle sana adamam bir hata değildi Ben seninle çoğalıyordum,şimdi eksildim, azaldım ve yalnızlaştım Yine de vazgeçmedim yanında olmaktan  Aşktan çok sana sığındım “biz” olduğumuz günlere dönmek için  Sonra yaşadığım tüm savrulmalarım, acılarım, göz yaşlarım sana İNANAMAMAMIN bedelidir Benden başka kimse bilemez bunu 
Şimdi yabancılığın yüreğimi kanatan bir öykü oldu Ve bu öykünün içinde senden sonra yaşanan her güne yazılmış pişmanlıklar, gözyaşları, hatalar, duygular, en çok da VEFASIZLIK saklıdır Şimdi yabancılığın beni oradan oraya savuran bir acı türküdür Senin duymadığın, benim dilimden düşmeyen bir türkü 
Yokluğun bir yana,yabancılığın kanatıyor yüreğimi