Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanız

Eski 09-13-2009   #74
Gözyaşı

Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanız

Biliyorum bu mektup eline ulaştığında beni ağlayarak arayacaksın ama ulaşamayacaksın çünkü her şey için çok ama çok geç olmuş olacak Beni kaybettin,bana yalan söyledinBeni aldattın… Gülüşün,sarılışın,öpüşün,sevgi sözcüklerin meğer yalanmış…

“Gittim çünkü
Hangi iklimde yaşıyor olursam olayım, aklıma geldiğinde içime yaşam sevinci dolduran,karşılaştığım her olayı,tanıdığım her insanı,dokunduğum her şeyi gülümseyerek izlememi sağlayan;dünyanın en sevilmeye değer,en mutlu olması gereken insanı olduğumu bana hatırlatacak bir aşk hayal ediyorum
Kusursuz bir aşk hayal ediyorum…
Her şeyin sebebi olabilecek,her şeyin sonucu sayılabilecek bir duygu yoğunluğu bu…
Kendim için isteyebileceğim,hayata dair başarı,sağlık her şeyi aynı oranda onun için de isteyeceğim ve onun da benim için isteyeceğini bildiğin bir aşk…
“Aşk” adı altında toplayıp bütün insani duyguları,bir arada alabildiğim ve verebildiğim bir aşk…
“Dostlarım kim” diye düşündüğümde ilk aklıma gelen,kardeşlerimi sayarken arkalarına eklediğim,tüm şehirlerde resmini her caddeye monte edebildiğim,benim yüzümün her detayının onun yüzünün hatlarında yer aldığını bildiğim ve bu bilginin ışığıyla adımlarımı uçarcasına attığım bir aşk hayal ediyorum
Yoğun çalıştığım zamanlarda ruhumun ve bedenimin,varlığını bildiği için kendini dinlendirebildiği ve yenileyebildiği bir hikaye,bir aşk hikayesi hayal ediyorum…
Herhangi bir gecenin herhangi bir anında,fiziksel olarak yanımda olmasa bile,oradaymış gibi tüm karanlığa ait yeni korkularımı yenebileceğim,bir gün ölüm bizi bizden ayırdığında ‘nasıl olsa tekrar buluşacağız,’ inancımın hiç yok olmayacağı,başka aşklar tanısam bile onun yerini kimsenin dolduramayacağını bildiğim,kendi yerimin de onun hayatında aynı olduğuna emin olduğum bir aşk hayal ediyorum… Birbirimize verdiğimiz güç ve enerjiyle bizim dışımızdaki her şeye daha pozitif duygular aktarabildiğimiz,yan yana olduğumuzda dünyanın en güzel manzarasını oluşturduğumuz,ayrı yerlerde olduğumuzda her yeri yakın edebildiğimiz; ateş olduğumuz,su olduğumuz,hava olduğumuz,kısacası hayatın ta kendisi olduğumuz bir aşk hayal ediyorum
Kusursuz bir aşk hayal ediyorum…Bebek masumiyetinde ve melek iyiliğinde bir aşk… Sadece hayal etmiyorum , yaşayacağıma inanıyorum Ama seninle değil…

Yalansın”