Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanız

Eski 09-13-2009   #71
Gözyaşı

Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanız

Kalbim acıyor

Mutsuzluk umutsuzluk ve adını koyamadığım duygular bedenime yüreğime ve de ruhuma yapışmış durumda Kurtulmak istiyorum hem de bir an önce Ama bırakmıyor beni bu duygular

Hani bazı anlar vardır Bağırıp çağırıp bir şeyler anlatmak istersin ağlamak istersin deliler gibi hıçkıra hıçkıra gözyaşlarının özgürce akmasına aldırmadan ya da bir omuza yaslayıp da başını ağlamak istersin ama yapamazsın ya Ya da alıp başını gitmek başka diyarlara ya da ne bileyim alıp başını saatlerce yürümek istersin ayaklarının seni sürüklediği yere İşte ben o durumdayım şu an

Ve bu durumda tek başına olmak

Kanadım kolum kırık şu an Bir şeyler eksik

Yanımda olsan; ne kadar iyi gelirdi şu an ruhuma kalbime Ama yoksun Ne içler acısı bir durum aslında benim için Anlıyorsun ki hayatta hep tek başınasın bunu kabullenmek gerekiyor Kabullenmek istemesen de Gerçek, acı gerçek Hayatın ta kendisi

Ruhum bedenime sığmıyor isyanlarda Taşmak önüme çıkan ne varsa çarpmak istiyorum Çarpa çarpa ufalıp yokolup bitmek için …

Feryatlarda yüreğim avaz avaz bağırıyor ama kimse duymuyor
Nafile

Ağlamak istiyorum gözyaşım bitene kadar Gözyaşım; ruhumu kalbimi bulunduğu durumdan kurtarıp temizleyene kadar Yepyeni huzurlu mutlu bir ben ve yanımda sen olana kadar…

Varsın ağlayışım aşktan olsun Ne kadar sürer bilmem ama yıllarca sürse bile;

Ağlayacağım, ağlayacağım

Yanımda sen olana kadar