Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Günümüzdeki Putpereslik

Eski 09-12-2009   #10
[KAPLAN]

Cevap : Günümüzdeki Putpereslik

Bu konuyu siz değil, bir başkası açmış olsaydı belki olayı biraz daha farklı boyutlarda tartışıyor olabilirdik Ancak mevzuyu da derinleştirip, farklı tartışmalara girmek istemiyorum Nasıl sizin hassas konularınız varsa, bizlerin de var İslamın ve Atatürk'ün sürekli aynı zihniyete mensup insanlar tarafından karşı karşıya getirilmesi hoş değil Bir şeyin birebir benzer olduğunu savunabilmek için, görüntüye değil amaca ve gönüllere bakılmalıdır diye sürekli tekrar ettim Söz konusu videonun sürekli vurgu yaptığı " neredeyse aynı " dizisi bu anlamda komiktir, zira görüntü itibariyle hepimiz insanız ama hangimiz aynıyız ki Bu nedenle putlarla anıtları birebir benzetmenin yanlış olduğunu söylüyorum Bu video sahibi insanlar belki de içlerindeki Atatürk kiniyle çocukluklarından bu yana eğitim hayatlarında Atatürk'ü anmış, okullarda fotoğraflarını görmekten kaçamamıştır Bu kine sahip gönüller için bir fotoğraf, bir anıt elbette saygıdan öte anlamlar taşır Bunu onlar için doğal karşılıyor ancak kabul etmiyorum
Alıntı Yaparak Cevapla