Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Günümüzdeki Putpereslik

Eski 09-05-2009   #3
sudenaz

Cevap : Günümüzdeki Putpereslik

Alıntı:
[KAPLAN] tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Güzel dinimiz İslamı, tam da bu tarz videoları örnek gösterebileceğimiz şekliyle gerici bir zihniyetle hem müslümanlara, hem de dünyaki diğer müslüman adaylarına karşı yobaz bir din olarak göstermek ne kadar acı Atatürk'ü hakkıyla tanıyan Japon'u, Fransız'ı, İngiliz'i ve diğer ülke bireyleri ona saygı gösterirken "dikkatinizi çekiyorum tapınmak değil", bizim içimizdeki bir takım kesim onu bir düşman bellercesine kötü gösterme, nasıl etsek de "Atatürk" hiç sözcüklere dökülmese kitaplarda okutulmasa gayretinde
Evet dinimiz o kadar güzel ve ince ayrtıntıları olan bir din ki
Islamiyet Kildan Ince Kiliçtan Keskindir diye boşuna dememişlerÇok dikkat edilmesi gereken konulara önem vermememiz belkide bizi şirke sürüklüyor ama farkında bile değilizBenim amacım burda Atatürk'ün kitapalrda okutulmamasından ibaret değil Bu kişi Peygamber efendimiz(sav) bile olsa bir heykel karşısında el divan durmak asla doğru değildir

Bugün mustafa kemal in heykel i karşısında durmak itikaden sakat bir durumdur bu bir kıyam dırtıpkı namzdaki gibibeşeri ideolojilerin kendilerine ürettiği bir ibadettir Bir tağutun heykeli önünde bir müslüman asla duramazAsla!!!
" saygı duruşu " da ne demek oluyor Beni daha açık olmaktan sakındıran ve tereddüt de bırakan şey " cahillik" Ve bunun Allah katında ne kadar sebep ve özür olabileceği
islamda bir kaidedir şu amel küfürdür ama o fiili yapan herkes kafir değildir
yukardaki bir videoVe şirk i anlatıyor
Evet o duruş ŞİRKTİRSorunumuz acizliğimiz ve cahilliğimizdir sadece

O heykelin önünde dua da ediyorlar bazendüşünün ki rüku da etselerdi,ama bizim rüku gibi değil biraz daha farklı o zaman mı şirk olacaktı??? ya da biraz daha farklı bir uslupla eğilip kalksalardı mesela???

Şekilde midir şirk yoksa???

Allah ıslah etsin ne diyim

Alıntı:
[KAPLAN] tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yalnızca görmek istediklerimizi gösterme gayretini içinde bulunmak yerine gerçeği göstermek bu kadar zor mu bilemiyor ve üzülüyorum Yıllardan bu yana milletimizin uğraştığı şeylere bakıyor ve yine üzülüyorum

Keşke çocuklarımız solum neresi sağım neresi sorusunun cevabı bilmeden önce dinimizi ve tarihimizi hakkıyla öğrenebilse

Gerçeği görmek istemeyen sizlersinizAtatürk'de Allah'ın sonuçta bir kuludurKul kulun önünde değil Allah'ın önünde kıyam ederBunu anlatmaya çalışıyorumAtatürk veya başkası doğru değil!Şunanda bunu yaptığımız kişide Atatürk olduğu için video Atatürkle ilgili

Dinimizi hakkıyla öğrensek zaten kimler dostumuz kimler düşmanımız çok daha iyi anlayabilirizAma bu önyargılar ve cahillik oldukdan sonra

Alıntı Yaparak Cevapla