Konu
:
Günümüzdeki Putpereslik
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Günümüzdeki Putpereslik
09-05-2009
#
2
[KAPLAN]
Cevap : Günümüzdeki Putpereslik
Güzel dinimiz İslamı, tam da bu tarz videoları örnek gösterebileceğimiz şekliyle gerici bir zihniyetle hem müslümanlara, hem de dünyaki diğer müslüman adaylarına karşı yobaz bir din olarak göstermek ne kadar acı
Atatürk'ü hakkıyla tanıyan Japon'u, Fransız'ı, İngiliz'i ve diğer ülke bireyleri ona saygı gösterirken "dikkatinizi çekiyorum tapınmak değil", bizim içimizdeki bir takım kesim onu bir düşman bellercesine kötü gösterme, nasıl etsek de "Atatürk" hiç sözcüklere dökülmese kitaplarda okutulmasa gayretinde
Şu ülkede içinde gerçek Atatürk sevgisi olan hiçbir bireyin ona tapınma gibi traji komik birşeyi aklının ucundan bile geçirmediği o kadar aşikar bir durum ki, neden sürekli böyle videolar üretme gafleti içine düşünüldüğünü anlamak da zorluk geçiyorum
Hani Yunanlısının, Ermenisinin ve her neyse kimi diğer ülke vatandaşlarının Atatürk alehine yaptıkları videoları az çok anlayabiliyorum, tarihten gelen kapanmayan yaraları olmuş olabilir de peki bize ne oluyor ?!
Yalnızca görmek istediklerimizi gösterme gayretini içinde bulunmak yerine gerçeği göstermek bu kadar zor mu bilemiyor ve üzülüyorum
Yıllardan bu yana milletimizin uğraştığı şeylere bakıyor ve yine üzülüyorum
Keşke çocuklarımız solum neresi sağım neresi sorusunun cevabı bilmeden önce dinimizi ve tarihimizi hakkıyla öğrenebilse
[KAPLAN]
Kullanıcının Profilini Göster
[KAPLAN] Kullanıcısının Web Sitesi
[KAPLAN] tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul