Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Yaşanmış Hikayeler

Eski 08-15-2009   #12
TiFus

Cevap : Yaşanmış Hikayeler

şuan nerden başlsam ne yazsam bilmiorum yazcak okadar şey varki nedenmi sanal ortamda paylaşıyorum biliyormusunuz anlatccak kimsem yok omuzundu ağlıcağım kimse yok hayatımda kimsesizler kimsesiyim adeta napcam bilmiorum ölmek istiyorum bu hayattan yok olmak cehennemde çayır cayır yancamı bilsemde yine ölmek istiyorum bir insan hiç yallavarır mı allahım al canımı kurtulıyim die dua edermi hayır tabikide ama okadar çaresizim ki dualarm bu şekilde benim Allahtan başka kimse yok yanimda hergün dua e diyorm allahıma yardm et bana diye okadar inaniyorum ki birgün bende gülceğime ya ben gülmeyi unuttum okadar mutsuzum ki bu hayatta kardeşim bile yanımda değil o bile beni bıraktı gitti birinin omuzunda hıçkırarak ağlamaya okadar ihtiyacım varkiya inianin bazen düşünüyorum acaba suç bendemi neden yalnızım ama cevabını bulamıyorm beni neyin bukadar üzdüğünü çok paylaşmak isterdim ama inanın anlatmaya ne benim ömrüm yeter nede sizin benim hikayemi okuyacak kadar takatınız vardır nese size tek öğütüm sakın ama sakın insanların ikiyüzlü varlıklar olduğunu unutmamanızz

Alıntı Yaparak Cevapla