08-15-2009
|
|
TiFus
|
Cevap : Yaşanmış Hikayeler
Çocuk yaşta başladım yaşam savaşına yollarda hayatım geçti, milyon kilometreden fazla 37 yıl geçti Hep düşündüm uzun yollarda, beni bekleyen bir sevgilim olmalı,eminim var ama nerede ve ne zaman çıkacak karşıma Uyduruk bir arkadaşlık sitesinden çıktı geldi dünyama Önce camda konuştuk, baktım boş boş sadece Kolaymı ona işte o demek, hemen tespit etmek, lafta kolay koskoca 37 yıl İlk buluşmamız yıllarca önünden geçtiğim ama hiç düşünmediğim için üzüldüğüm, Ankara TED kolejinin önünde oldu S arıldım ben ona İçimden aktı gitti yıllanmış sevgiler ona doğru durmaksızın O kadar özlemişimki gözlerim doldu bakarken Hissettirmedim yanlış anlamasın diye Ellerim ayaklarım soğuk soğuk terledi Onurluydum, yıllanmış sevdamı bulsamda Mutluluktan dışımı göstermeden ağladım yemek yerken azıcık azıcık gözlerine bakarken Ne güzel andı yaşanması gereken Bu yaşıma kadar ölümden dahi korkmadım asla bir an, korku bürüdü bebenimi aklımı, kazanmadan kaybedersem onu diye Beynimde sorular sorular Öğrendimki bende olan her hal onda da var Sıkı sıkı sarıldım ruhumla sevdama ben Şimdi ise onu kokluyorum doyumsuzca Kıyamıyorum ona seni seviyorum derken bile taa yüreğimden ona Günlerdir ayaklarım yere basmıyor benim Onun kokusunu aşığım ben,onun gözlerine sevdalandım ben,onun duruşuna aktım ol ben Onun gözlerini görmeden güne başlayamıyorum Temiz kalan ne çok şeylerimiz varmış göstermeden yaşadığımız yaşamda Eh sebepsiz kuş uçmaz derlerya Onu bana getiren o siteye ve onun bana geldiğine ben sonsuz şükrediyorum Yaşınız ve konumunuz her ne olursa olsun!Allahım hepinize bu duyguları yaşamayı kısmet etsin Kolay değil 37 yıldır beklenen hasret bu,yaşama umudu bu  Umut dolu günler
|
|
|