Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Yaşanmış Hikayeler

Eski 08-15-2009   #11
TiFus

Cevap : Yaşanmış Hikayeler

Çocuk yaşta başladım yaşam savaşına yollarda hayatım geçti, milyon kilometreden fazla37 yıl geçtiHep düşündüm uzun yollarda, beni bekleyen bir sevgilim olmalı,eminim var ama nerede ve ne zaman çıkacak karşımaUyduruk bir arkadaşlık sitesinden çıktı geldi dünyamaÖnce camda konuştuk, baktım boş boş sadeceKolaymı ona işte o demek, hemen tespit etmek, lafta kolay koskoca 37 yılİlk buluşmamız yıllarca önünden geçtiğim ama hiç düşünmediğim için üzüldüğüm, Ankara TED kolejinin önünde olduS arıldım ben onaİçimden aktı gitti yıllanmış sevgiler ona doğru durmaksızınO kadar özlemişimki gözlerim doldu bakarkenHissettirmedim yanlış anlamasın diyeEllerim ayaklarım soğuk soğuk terlediOnurluydum, yıllanmış sevdamı bulsamdaMutluluktan dışımı göstermeden ağladım yemek yerken azıcık azıcık gözlerine bakarkenNe güzel andı yaşanması gerekenBu yaşıma kadar ölümden dahi korkmadım asla bir an, korku bürüdü bebenimi aklımı, kazanmadan kaybedersem onu diyeBeynimde sorular sorularÖğrendimki bende olan her hal onda da varSıkı sıkı sarıldım ruhumla sevdama benŞimdi ise onu kokluyorum doyumsuzcaKıyamıyorum ona seni seviyorum derken bile taa yüreğimden onaGünlerdir ayaklarım yere basmıyor benimOnun kokusunu aşığım ben,onun gözlerine sevdalandım ben,onun duruşuna aktım ol benOnun gözlerini görmeden güne başlayamıyorumTemiz kalan ne çok şeylerimiz varmış göstermeden yaşadığımız yaşamdaEh sebepsiz kuş uçmaz derleryaOnu bana getiren o siteye ve onun bana geldiğine ben sonsuz şükrediyorumYaşınız ve konumunuz her ne olursa olsun!Allahım hepinize bu duyguları yaşamayı kısmet etsinKolay değil 37 yıldır beklenen hasret bu,yaşama umudu buUmut dolu günler

Alıntı Yaparak Cevapla