Konu
:
Yaşanmış Hikayeler
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Yaşanmış Hikayeler
08-15-2009
#
10
TiFus
Cevap : Yaşanmış Hikayeler
14 yaşındaydım
ilk aşkımı yaşıyodum
bu heyecanımı biriyle paylaşmam gerekiyoduu en yakın arkadaşım zeynepe anlattım
oda ozaman biriyle çıkıyoduu tanıştırmıştı benide neyse benim hoşlandığım çocuk kuaförde çalışıyodu okulumun karşısındaydı kuaförleri
neyse ben bakmaya falan başlamıştım oda bana bakıyodu sanki sonra bunu erkek arkadaşlarımdan birine söyledim oda tanıdığını söyledi istersen gidip söyleyebilirim dedi
ama ben biraz zaman geçmesini söyledim oda tamam dedi
1
dönem bitmişti bile okul da yarı yıl tatilinde sürekli arkadaşıma gidiyodum bu sırada da onu görmüş oluyodum tabi sonra ben ilk aşk olduğu için çekindim söyleyemeden okul bitti
sonra zeynep benden iletişimini kopardı aramıyodu evime gelmiyodu ona gittiğimde sürekli evde yok diyolardı ben ne yaptım diye düşünüyodum hem sevdiğim çocuğuda artık görmüyodum yoktu orda neyse artık aradan 3 sene geçti ne zeynebi görüyodum nede onuu
bigün memlekete gitcektik alışveriş yapmam lazımdı yanımda da ablam vardıı
çok yorulmuştuk bi cafeye gidelim dedik alt kata oturmak istedik aşğıya merdivenler yürüdük ablam önde ben arkadaydım ablam birden arkasına döndü vee gitmeyelim oraya dedi üst kata çıkalım bende merak ettim ne varmışş bakalım orda deedim gittim ve gördüm
ikisini öpüyolardı birbirlerini kimse yoktu alt katta onlardan başka sonra ona baktım sağ elinde yüzük vardıı
önce zeynebin olduğunu anlamadımm ama birden bizi farkedince irkildiler ve baktılar bana zeynep ayağa kalktıı baktı bana çıktım ordan hemen ablam zeynebide onuda tanımıyodu sadece ikisini öyle görünce geri dönmüşş
onada hiç bişe demedim eve gitmek istediğimi söyledim eve geldik ama duramadım başka bi arkadaşım vardı gittim ona bana dediki biliyodumm o zaten başından beri biliyomuş aslında ama söyleyememiş sözdee
- 3 ay önce sözlendiler askere gidip gelince evlenceklermiş
bir gün içinde 3 kişiyi birden kaybettim onu zeynebi ve diğer arkadaşımı artık onunlada görüşmüyorumm
çok yakın bi zaman önce haberlerini aldım ayrılmışlar zeynep aldatmış onu şimdi zeynep beni arıyoo ama asla bundan sonruu hiç birini görmek istemiyorummm
GECE GÜNDÜZ MÜCADELE İŞTE
SOKAK SANATI
TiFus
Kullanıcının Profilini Göster
TiFus tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul