Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Yaşanmış Hikayeler

Eski 08-15-2009   #9
TiFus

Cevap : Yaşanmış Hikayeler

ılk ve son olacaktıılk calısmaya baslamak ıcın bı fabrıkada calsımaya devam ederken 1sene gectı derken bırgun hıç bısey yokken bırısı geldı form doldurmaya baktım gozgoze geldıkcalısan ablanın yıyenıymıs keske gelmesydııse basladı derken bız bakısyoz ben hep abladan arastırıyorum caktırmadan ablayada soleyemıyorumben hep beklerken bırde baktım ummadıgım anda msj geldı 2ayfelan sonra sasırdım msj acıyorum okuyorum tekrar okuyorum kac kere okudumhemen evet yazdım cunku bu soruyu beklerc esıne sevmıstımbızhep msj konuusyoz hep sankı yıllardan berı cıkıyoz gıbı baglandık bırbırımıze bırgun ayrıldık ama hıç sebepsız yere nedenıde yok sacma sebepler hep fedekarlık yaptım elımden gelenı yaptım bı kızın yapmayacaı fedakarlıları yaptım ama yınede kaybeden ben oldum3sene oldu hep ayrılıp hep cıkıyoz ama bır turlu unutamıyorum eskısı kadar tadı olmuyo ama genede unutmayı basaramıyorumlanet olsun sevmekten cok korkuyorumkımseyle cıkmıyorum onun yuzunden ıcım almıyo aynı karekterlrı bulamıyom kımsede alısamıyorum baskasına bı umıtle onu beklıyorum onlada olmuyo onsuzda ama genede sevdım hep sevdım

Alıntı Yaparak Cevapla