Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Yaşanmış Hikayeler

Eski 08-15-2009   #8
TiFus

Cevap : Yaşanmış Hikayeler

1999 yılıydıHenüz üniversiteyi kazanmış yeni kayıt yaptırmıştımDers programına bakarken ynımda belirdiğini farketmedim bileTa ki bu dersten geçmen çok zor diyene kadarDöndüm lacivert takım elbisesiyle bana gülümsüyordugerçekten söylediği gibi olacak coğrafya dersinden kalacak ancak bir sene sonra geçebilecektimBöyle tanıştık;aynı bölümdeydik o ikide bende birdeEkim 11 evet dedim tam 3 yıl kesintisiz aynı şehirde evlilik hayalleri kurarak geçirdik Ben son sınıfa geçtiğimde o okulu bitirmi ştiTürkiye nin en üra köşelerinden birine bir köye tayin edilmiştiHalbuki ben yaşadığımız yere atanmasını beklerkenTek kelimeyle benim için yıkım olmuştu
Artık devlet memuruydu üstelik henüz stajyerdiHer istediğinde gelemezdi1 yıl boyunca sadece 3 kere geldi ve biz ancak 5 gün görüşebildikZor bir yıldı hasret doluydu geçmek bilmiyorduYapacak birşey yoktu,bende 1 yıl boyunca kendimi sene sonu KPSS ye vermiştimNihayet haziran geldi benim okulda bittigelip beni aldı beraber onun memleketine gittikBu yaz nişanlanmayı planlıyorduk ama o bir yıl boyunca 1 lira dahi bir kenara atmamıştı
2gün sonraben kendi evime döndümÇünkü benimde önümde sınav vardıSınava girdim iyi de puan almıştım sınıfımın en yüksek ikinci puanıydı ama atanmama yetmediBen sınavla uğraşırken o da askere gitti ve bana yine beklemek düştüNe yapacaktık o düğün üçün hiç para biriktirmemişti hala da biriktirmiyordu halbuki asteğmen olmuştuİyi maaş alıyorduAma yok olmuyorduÜstelik bende atanamamıştım Biz ne yapacaktık?
Görmüştüm gerçeği olmayacaktı biz asla evlenemeyecektikTelefon açtığı birgün ona artık onu sevmediğimi,beni rahat bırakmasını söyledimÇıldırmıştı,hakaret ediyo,içini boşaltamayınca başlıyo tehditlere
3 ay boyunca aradı ıkmadan usanmadan ama beni ikna etmesi mümkün olmadıKararlıydım ona bir daha dönmeyecektimHalen bugün bile aklıma geldiğinde beni çok üzen birşey yaptım;tüm fotoğraflarımızı yok ettimBuna bugün dahi çok içerlenirimSonra da bana ilk gelen görücüye evet dedim Benden tam 11 yaş büyüktüO benim aksime öğretmen değildi,en çok bana bu cazip gelmişti memleket memleket gezmeyecektim
Şeker bayramının 3 günü ailemin tüm karşı çıkmalarına aldırmadan sözlendimZaten sözlüm de durmadı o da izmir e gittiBizde orda yaşayacaktıkSözlendiğim gece başımı yastığa koyunca ne yaptığımı anladım Keşke dedim onunla olsaydıAma hemen bu düşüncemi sildim kafamdanZaten artık benden umudunu kesmiş olmalı ki aramaya kesmişti
Bizde sözlümle telefonda konuşarak birbirimizi tanımaya çalışıyordukSözlümün dini inançları yoktu ve benim orucuma karışmayacağını söylüyorduBirde ablası vardı bizimle aynı şehirde yaşayanUzun telefon konuşmalarında artık yalanlarnı yakalıyordumBir yalan derkenİKİ OLDUsSonra bana telefonda öğretmen parçası dediOkuduğım gazeyi 10 yaşındaki yeğenin de okuduğu iddia etti sonra yaşını bana küçük söylediğini aslında abla dediğinin kız kardaeşi olduğu öğrendimHerşey birden tersine döndü aileme bu sefer sözü bozmak için yalvarır olmuştumO dönem iki kere psikiyatriste gitim ve uzun mücadelerden sonra ondan kurtuldum
Aklıma ALDIĞIM AH GELMİŞTİ,ACABA NE YAPIYORDU ARADIMÇok ağladım telefonda olan biten herşeyi anlattımYAKINDA İZNE GELECEKTİGeldi annemle tanıştırdım hiç vakit kaybetmeden o gece babama da durumu anlattımİşkalmıştı benim atanmamaZaten puanım iyiydiBarıştıktan bir ay sonra atandımHemde iyi bir yere;aileme de yakındı onun askerlik yaptığı yerede Hafta sonları görüştük,ikimiz de iyi bi ders almıştıkHızlıca para biriktirdikO altınları aldı ben beyaz eşyalarıO yaz nişanlandık Benim yanıma tayin istedi1 yılda eksiklerimizi tamamladıkSonrada evlendikŞimdi 3 sene oluyoEV aldık bir ay öncede araba aldıkŞimdi araba sürmeyi öğrenmeye çalışıyoruzHer ikisi de krediyle ama olsun1 kızımız var dünyalar tatlısı 2 yaşındaBugünlerde ona bi kardeş yapmayı düşünüyoruz
Diyeceğim o ki;hayatta imkansız yokBiz başardık sevgimizin gücüyle Ömrümün sonuna kadar kızımla ve eşimle olmak istiyorum Tek gerçek bu

Alıntı Yaparak Cevapla