Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Yaşanmış Hikayeler

Eski 08-15-2009   #5
TiFus

Cevap : Yaşanmış Hikayeler

bn daha 5 sınıftaydımokula yeni biri gelmiştio kadar güzel gözleri vardıki yeşil yeşildisonra ona aşık oldumve asıl hikaye bundan sonra başlıyoro okula geldikten 2-3 gün sonra bi kızla çıkmaya başlamışo kızda bnmle aynı yaştaymışbunu öğrendiğimde biras üzüldüm ama pek takmadımo zamanlar böle şeylerle pek uğraşmazdım6sınıfa geçtiğim zaman sınıflar karma yapılmıştıo kızla aynı sınıfa düştümkız bna o kadar yakın davrandıki bn herne kadar acı çeksemde onunla dost oldumhergün sevdiğimden çok güzel mektuplar alıyordubnde çaresiz okuyordumve okudukça anladımki ikiside biebirine aşıksonunda dayanamadım ve dostuma sevdiğimi söyledim o bunu duyunca hem sinirlendi hemde üzüldübna dediki:
-bn onu sevmiyorum dalga geçiyorum zatensenin için ayrılırım ondan,dedibnde sevdiğimin üzülmemesi için ona söyleyemdim aslında çok sevdiği insanın onunla dalga geçtiğiniişte bna en çok acı veren buydudostum ondan ayrılmadıartık bn dostumda iyice soğumuştumbu sefer sırf bna gıcık olsun diye sevdiğimle çıkmaya başladıbn o kadar çok acı çekiyordumki kimseye anlatamadım dedimisonra dostum ondan ayrıldı ve bna onu ayarlıycanı söyledibnde ona inandımve bekledim 2-3 defa denedi ama hiç birinde olmadıneden olmamış biliyomusunuz aslında bni kandırmış dost bildiğim insan6 sınıfın sonlarına doğru bn başkasından hoşlanıyorum o da bizim sınıftaydıdostum bna bi gün dediki bnde onu seviyorumtabi bn şaşırdım nasıl olur diye meğerse hepsi bi oyunmuş yine sırf bni kıskandırmak için öle yapmışbnm gözümün önünde onun kucağına oturmaya kalktı ama beceremedi7sınıfta bn yine dostum o çocuğu seviyo die ondan vazgeçtimmeğer gerçek sevmemişimgelip geçiciymişbn yine önceki sevdiğim çocuğa kapıldımama o bnden büyük olduğu için okuldan mezun olmuştunerdeyse hergüz okul çıkışlarına geliyordudostumu görmeye geliyordusonra dostum ikimizin arasını yaptı ve onla çıkmaya başladımaslında biliyordum hala onu sevdiğini ama sevda işte ne yaparsın herşeye katlanmak zorundasınbn onla çıkarken bnm yüzüme bile bakmıyordu hep o hep oona bi mektup yazmıştım içinde onu ne kadar çok sevdiğim yazılydıyırtıp atmıştır şimdi kimbilirsonra o bnm msnmi istemiş bnde verdimama hiç yüzyüze görüşmedik hep msn hep msnonunla konuşurken bna hep sevdiğinden bahsediyordu2-3 defa ayrılıp geri barıştıkhala çıkyorduk ama bn hiç mutlu değildim aynı acı içinde senelerdir kıvranıyordumsonunda cnma yetti bn ayrılmak istiyorum dedim sen onu çok seviyosun anladım dedimo da en sonunda itiraf ettionu sevmeye yeminli olduğunu söyledi o günden bu yana hiç yüzüne bakmadımsonra arkadaş oldukyine birkaç defa bni kandırmaya çalıştı ama yapamadıbirgün okula gittiğim zaman en iyi dostum olan bi arkadaşım olan birisi bna bnm onla çıkmaya başladığım gün afedersiniz de o dostum saydığım insanla öpüşmüşbunu duyduktan sonra onu bi daha hiç affedemedimve hala çok seviyorum

Alıntı Yaparak Cevapla